Rawat keletihan dan ketegangan otot. Minyak urut moden khas untuk baby anda!

Urut dengan kelembutan membuatkan si manja anda ceria dan gembira.

“Asal masuk shopping mall anak saya mesti mengamuk sampai terguling-guling. Sampai kan saya tak tahu nak letak kat mana muka saya ni”

Memang tidak dinafikan lagi situasi ini selalu terjadi kepada ibu bapa. Bila masuk je pusat membeli belah memang banyak benda yang anak-anak kita tertarik nak pergi, betul tak? Bukan sahaja di pusat membeli-belah, di rumah juga anak-anak sering menangis, menjerit, memekik dan menunjukkan ketidakpuasan hati dengan tindakan menendang dan memukul. Menguji kesabarankan?

Namun, setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Gunakan Losyen Kalmy keluaran Tasneem Naturel khas untuk membantu menenangkan tantrum serta ketidakselesaan kepada si kecil. 

Kalmy Lotion

Losyen ini diformulasikan dengan pelbagai bahan semula jadi. Losyen ini dapat membantu badan bayi mengeluarkan hormon tenang. Hormon ini akan memberi keselesaan kepada anak dengan mengurangkan tekanan dan keletihan.

Sebab itu losyen Kalmy ini dapat membantu ibu-ibu menenangkan anak yang selalu meragam dan tantrum. Anak yang tenang dapat memahami apa yang kita cakap dan lebih mudah diurus.

Terdapat 7 jenis Essential Oil yang digunakan di dalam Losyen Kalmy iaitu Ramon Chamomile, Shea Butter, Marjoram, Geranium, Bergamot, Tangerine dan Sweet Orange. 

Cara Penggunaan Kalmy Lotion 

Ianya boleh digunakan seperti losyen biasa. Tetapi, Losyen Kalmy ini lebih istimewa kerana ianya lebih pekat, tidak melekit dan cepat kering. Ditambah dengan baunya yang sangat wangi.

Ibu-ibu boleh mengurut secara lembut setiap kali selepas mandi pada seluruh badan anak untuk mengekalkan kelembapan. Losyen Kalmy perlu digunakan bawah pengawasan orang dewasa.

Testimoni sah daripada pelanggan setia Tasneem Naturel HQ

Ramai pelanggan  yang telah berpuas hati setelah menggunakan Losyen Kalmy pada anak mereka. Ianya telah membantu menyelesaikan masalah kulit bayi kasar dan anak-anak tantrum. Ibu yang tengah berpantang juga mengatakan masalah tumit pecah juga sudah hilang. Lega sangat sangat kan bila dapat tau ianya terbukti berkesan pada semue jenis kulit terutama pada kulit yang sensitif

Nak cuba?

Klik sahaja link di bawah ini ya! 

Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.