Contact us

My Cart
RM0.00

Baiki Ekonomi Diri Dan Keluarga.
Jadikan Tahun 2021 Titik Permulaan Terbaik Dalam Hidup Anda

Bina Bisnes Produk Bayi Dengan Tasneem Naturel. Bimbingan Disediakan.

Baiki Ekonomi Diri Dan Keluarga.
Jadikan 2021 Titik Permulaan Terbaik Dalam Hidup Anda

Bina Bisnes Produk Bayi Dengan Tasneem Naturel. Bimbingan Disediakan.

Baca Kisah Master Leader, Puan Aminah

Suri Rumah Yang Bermula Dari Zero. Kini Jana 5 Angka Bersih Setiap Bulan

Suri Rumah Yang Bermula Dari Zero. Kini Jana 5 Angka Bersih Setiap Bulan

Assalamualaikum, hai! Saya puan Aminah. Siapa sangka saya yang dulunya hanyalah surirumah biasa, kini berpendapatan 5 angka sebulan. Siapa sangka saya yang dulu hanya mengajar anak sendiri membaca ABC, kini hampir setiap hari mengajar orang lain bagaimana untuk menjual secara online.

Itulah saya sekarang sebagai salah seorang TN Reseller. Sistem Tasneem telah mengubah saya daripada seorang biasa menjadi wanita luar biasa.Tasneem Naturel telah menyediakan sistem reseller yang sangat sistematik, platform online yang canggih dan produk yang sangat bermutu dan berkualiti tinggi & yang paling utama sekali, bimbingan bagaimana mula bertatih dalam bisnes sehinggalah menjadi Master Leader Tasneem. Jadi sesiapa sahaja mampu menjadi luar biasa dengan Tasneem Naturel.

Puan Aminah Sama Seperti Wanita Lain. Tiada Apa-Apa Unfair Advantage Padanya. Yang Menjadikannya Luar Biasa Adalah She Takes Massive Guided Actions!

Puan Aminah Sama Seperti Wanita Lain. Tiada Apa-Apa Unfair Advantage Padanya. Yang Menjadikannya Luar Biasa Adalah She Takes Massive Guided Actions!

Bukan Beliau Seorang Sahaja Yang Serius Mahu Ubah Nasib Hidup & Ekonomi Keluarga. Baca Kisah Ramai Lagi Wanita Yang Take That Leap of Faith Untuk Kami Bimbing Sehingga Berjaya Menjana Pendapatan Yang Stabil & Lumayan Setiap Bulan. Ikuti Kisah Mereka Di Bawah

Bukan Beliau Seorang Sahaja Yang Serius Mahu Ubah Nasib Hidup & Ekonomi Keluarga. Baca Kisah Ramai Lagi Wanita Yang Take That Leap of Faith Untuk Kami Bimbing Sehingga Berjaya Menjana Pendapatan Yang Stabil & Lumayan Setiap Bulan. Ikuti Kisah Mereka Di Bawah

Azizah Md Zan

“Saya mula berbisnes online pada tahun 2014, tapi pada masa itu saya berbisnes dengan cara sendiri, tiada mentor dan main redah je. Selepas menyertai Tasneem pada tahun 2017, saya mula mendapat rentak dalam bisnes. Perjalanan saya lebih tersusun dan sentiasa ada pantauan daripada leader dan founder sendiri. Saya sangat terharu dengan pengorbanan puan founder yang tidak jemu siang dan malam membimbing kami dengan ilmu bisnes dan kewangan.

Walaupun saya tinggal jauh, HQ banyak membantu dari segi pengeposan stok. Saya tidak perlu risau jika ada customer dari Semenanjung yang ingin mendapatkan stok.

Sehingga kini, saya sudah mempunyai 784 orang ejen dan ahli dan angka ini akan berkembang lagi untuk tahun-tahun mendatang. Harapan saya, semoga lebih ramai lagi ibu-ibu di luar sana mendapat manfaat daripada Tasneem Naturel.”

Syuhaidah Norazrin

“Dalam Tasneem, masuk je kita akan dapat banyak input! Serius! Founder dan leader yang ada tak kedekut ilmu langsung. Apa yang dipelajari akan diajarkan semula pada team.

Tasneem sangat best! Foundernya sendiri akan coaching. Leader saya sendiri pun tak jemu-jemu bagi semangat dan tunjuk ajar.”

Sakinah Hamid

“Bersama Tasneem membuka mata saya melihat realiti bisnes yang sebenar. Di Tasneem kami sentiasa dilatih bisnes bukan tujuan hidup kami, tapi jalan untuk menyebarkan manfaat kepada seramai mungkin manusia.

Dan kami juga selalu diingatkan untuk tidak menjual produk sampai tua, kerana bisnes hanya alat untuk mencapai kebebasan wang dan masa. Pelik tapi itulah realitinya. Setiap hari bersama Tasneem membawa saya melihat kehidupan yang lebih luas, lebih dekat pada menjalankan amanah sebenarnya saya wujud di muka bumiNYA.”

Zainurulazwa Zakari

“Perjalanan ini panjang. Allah tutup satu pintu. Rupanya pembuka pada pintu yang lain. Bukan sekali ada perasaan nak give up. Tapi anak-anak lah penguat semangat.

Dalam diri setiap orang ada gajah masing-masing. Potensi yang kadang diri sendiri pun tak nampak. Itu lah untung bisnes dengan ada mentor. Kurang langgar dinding. Masa diambil nak berjaya pun jadi pendek.

Cikjai produk yang disemai oleh my ultimate mentor tersayang kak Aminah Binti Hussain. Naik ke level U, diserahkan pada umi Haridah Sahri. It’s proven guys! Dari Zero boleh je jadi sedikit Hero. At least hero pada diri sendiri. Ada some achievement yang dicapai.

Kami menjual peluang untuk sumber ekonomi, sumber pembangunan insan yang lebih baik InsyaAllah. Asal rajin, komited & berjiwa besar!”

Azlida Harun

“Sejak saya masuk cycle Tasneem Naturel, jadual harian saya semakin teratur dan terisi dengan baik. Amalan rohani makin consistent.

Sistem yang digunakan juga memudahkan kami untuk membuat pantauan, mengajar dan  melihat susur galur ejen. Leader team lain pun selalu share idea macam mana nak kembangkan team.

Dalam Tasneem juga saya diajar untuk mengurus kewangan dengan betul. Selepas beberapa tahun berjinak dengan dunia perniagaan atas talian, baru sekarang saya pandai menguruskan kewangan dan aset saya.”

Kenapa Memilih Menjadi Tasneem Naturel Reseller?

Tak Perlu Buka Kedai

93% bisnes bungkus dalam masa 3 tahun. Sebahagian besar adalah kerana tercekik cashflow kerana tidak mampu membayar sewa kedai. Mulalah dari rumah dahulu. Semua Master Leaders Tasneem yang menjana 5 angka sebulan masih lagi beroperasi dari rumah.

Bimbingan Berterusan

Tidak kira di mana pun lokasi anda, bimbingan akan dilakukan secara online mahupun offline secara berterusan. Sekalipun anda masih baru dalam dunia bisnes, anda akan dibimbing oleh Master Leaders yang tidak lokek dengan ilmu walaupun sangat berjaya. Copy sahaja kejayaan mereka.

Tak Perlu Hutang Bank

Kos memulakan bisnes dari rumah adalah sangat rendah berbanding membuka bisnes konvensional yang memerlukan puluhan malah sehingga ratusan ribu ringgit untuk renovasi kedai, membayar gaji pekerja dan banyak lagi kos operasi lain. Belum lagi termasuk kos-kos business coaching.

Ekosistem Mantap

Tasneem Naturel mengaplikasikan sistem reseller yang saling bantu-membantu dan saling lifting up each other. No one is going to be left behind. Sekalipun anda bermula dari kosong, tiada yang akan dibiarkan terkapai-kapai.

Kit Pemasaran Disediakan

Untuk pemasaran, semuanya telah dimudahkan untuk anda. Semuanya telah tersedia. Anda akan mendapat akses kepada bank testimoni berbentuk poster & video, poster promosi dan pelbagai lagi bahan pemasaran untuk digunakan untuk tujuan promosi.

Jenama Dikenali

Tasneem Naturel bukan lagi jenama baharu. Mempromosi produk ini menjadi semakin mudah dengan brand awareness yang semakin meningkat dengan pemasaran online & offline yang dilakukan secara aktif oleh HQ.

Galeri Aktiviti TN Reseller

Pelbagai Bimbingan & Aktiviti Team Building Online & Offline Yang Dijalankan Sepanjang Tahun. Malah Founder Juga Turut Selalu Turun Padang.

Galeri Aktiviti TN Reseller

Pelbagai Bimbingan & Aktiviti Team Building Online & Offline Yang Dijalankan Sepanjang Tahun. Malah Founder Juga Turut Selalu Turun Padang.

Dari Meja Founder Tasneem Naturel

Umi Haridah Sahri & Tuan Ahmad Rafizal

Assalamualaikum! Anda ditakdirkan untuk menjumpai halaman ini bukanlah secara kebetulan. Dalam kalangan anda tentu ada yang mahu membantu suami mengubah situasi ekonomi keluarga, mahu keluar dari beban hutang, tak tahan dunia makan gaji atau mungkin mahu luang lebih masa dengan anak-anak.

Rezeki untuk dikongsi, TN Resellers kami dahulu dibimbing dari totally zero dalam dunia bisnes sehinggalah mereka berjaya menjana 5 angka sebulan. Kini kami mahu melatih lebih ramai lagi untuk menjadi seperti mereka. Asalkan kuat semangat, tinggi motivasi dan bersungguh mahu ubah hidup, insya Allah Allah akan bantu mereka yang ikhlas berusaha.

Daftar sebagai TN Reseller hari ini sementara kuota masih dibuka. Demi menjaga kualiti, kuota bimbingan adalah terhad. Rebut peluang sebelum terlambat. Daftar sebagai TN Reseller sekarang. Fast action fast result.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Daftar Sebagai Tasneem Naturel Reseller Hari Ini Sementara Pengambilan Masih Dibuka.
Pelbagai Bimbingan Menarik Menanti Anda.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping