Contact us

My Cart
RM0.00

Author: Tasneem Naturel

Luahan Hati Ejen Tasneem Naturel

Aku Aida. Umur 32 tahun. Aku berasal dari Negeri Sembilan. Sejak umur aku 3 tahun, emak aku dah meninggalkan aku dan adik buat selama-lamanya. Adik aku ketika itu baru je beberapa hari. Selepas mak meninggal, aku dijaga oleh opah. Tapi aku tak anggap pun beliau ini sebagai “nenek” malah lebih dari seorang nenek. Susah senang...

Mudah je sebenarnya nak bagi botol susu tahan lama dan tidak cepat kuning dengan 7 langkah mudah ni!

Botol susu anak pun kena ada ilmu untuk dipelajari tau. Bukan apa, supaya nanti botol susu anak tahan lama dan bebas kuman. Sebenarnya tanpa kita sedari, banyak kuman dan bakteria boleh didapati dari botol susu anak tau. Jadi sebelum apa-apa terjadi, lebih baik kita ambl langkah berjaga-jaga. 1. Sebelum mensteril, botol-botol dan puting harus dibersihkan...

Handle anak ADHD dengan 6 cara mudah ini!

ADHD (Attention-Deficit/Hyperactivity Deficit) atau nama lainnya adalah Sindrom Kurang Daya Tumpuan dan Hiperaktif adalah salah satu kecelaruan mental yang sering dialami oleh kanak-kanak. Namun hanya kerana anak anda kurang daya tumpuan dan atau terlebih aktif, tidak semestinya anak anda mempunyai ADHD. Ada sesetengah masalah perubatan lain, masalah psikologi ataupun kejadian yang menyebabkan trauma dalam hidup...

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping