Contact us

My Cart
RM0.00

Siapa sangka dengan batuk selsema anak, ibu boleh dapat duit hingga 4 angka!

Bermulanya Tasneem Natural

Dhia Qairina pencetus Mama mulakan join Tasneem Natural ni. Di usia Dhia Qairina setahun setengah,dia kerap batuk selsema. Pergi klinik,doktor tak bagi ubat pulak tu. Mama dah risau.Mama pun ikhtiar cari petua-petua. Maka terjumpalah pelbagai petua.Yang Mama selalu buat ialah, minyak bawang putih. Tapi bau dia Masya Allah ! Mama ikhtiar lagi kot ada cara lain. Tapi terjumpa feedback customer pasal balm cough-flu by Tasneem Natural. Mama terus contact seller tu.

Bila sampai je mama tak tunggu dah. Terus sapu ikut sepertimana seller tu beritahu. Seller tu cakap, lagi kerap lagi bagus. Mama pun sapu siang malam pagi petng lah kan. Mama terkejut sangat tengok hasilnya. Najis Dhia Qairina berlendir kadang-kadang muntah kahak. Mama rasa wow sangat ! Tak perlu makan , hanya sapu luaran anak Mama dah boleh lega. Sesuai sangatlah dengan baby bawah dua tahun kan.

Daftar Agen

Bila anak dah lega ni, mama pun share kat facebook pasal ni. Ramai pulak pm tanya. Mama tak fikir pnjang, terus daftar agen bawah Master Aminah Hussien. Mama di ajar dan dibantu dari zero hingga hari ini mama dah berada di level Exexcutive Leader Alhamdulillah. Dulu Mama bermula dengan seorang agen sahaja dan sekarang sudah berkembang hingga 300 agen. 

Syoknya Sistem Tasneem Natural ni

Yang bestnya  Tasneem Natural ni ada system. Nak oder ke, nak daftar agen ke semua klik-klik kat web ja. Bagi Mama yang bekerja ni,system Tasneem Natural ni sangat best dan meringankan beban Mama. Mana taknya,bila customer oder,mama klik- klik ja kat web, lepastu HQ yang akan poskan. Jimat masa dan tenaga. Tak perlu nak wrap produk,bungkus ke. Pejabat pos pun tak payah pergi. HQ yang buatkan. Mudah kan? Dalam Tasneem Natural ni, bukan ajar marketing dunia semata-mata tau. Kami juga diajar marketing langit. Iaitu marketing dengan Maha Pencipta. Best kan !!

Cabaran

Dalam berniaga mestilah banyak cabarannya kan. Tambahan pulak bekerja sebagai guru dan berniaga. Mana dengan anak tiga lagi. Cabaran yang Mama hadapi ialah cabaran menguruskan masa. Rasa macam tak cukup hja 24 jam tu. Semua benda nak buat. Tapi alhamdulillah, sekarang Mama dapat lantik seorang staff dan dapat bantu dia jana pendapatan.

Awal dulu bonus Mama hanya dua angka . Nak beli pampers anak pun tak lepas. Mama upgrade lagi dan usaha lagi dan meningkat kepada tiga angka. Dan sekarang Alhamdulillah pendapatan Mama dengan Tasneem dah capai empat angka sejak Mac 2019. Sekarang ni Mama nak bantu mama-mama di luar sana pulak untuk cipta pendapatan 3 ke 4 angka . Cepat-cepat klik link kat bawah.

Leave your thought

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping