Contact us

My Cart
RM0.00

Category: Agent Tasneem

Testimoni Pengguna : Tasneem Naturel Produk Pilihan Keluarga

Berikut merupakan perkongsian beberapa testimoni dari pengguna produk Tasneem Naturel. Mereka telah mengamalkan dan merasai kelebihan yang ada pada produk Tasneem Naturel ini.  Demam,batuk dan  selsema         2. Kulit sensitif atau ekzema       3. Tidur lena 4.  Sakit perut (gejala kembung perut, sembelit) Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel atau...

Rawat keletihan dan ketegangan otot dengan Resty Oil.

Bayi yang baru lahir biasanya perlukan urutan. Kenapa urutan itu penting untuk bayi? Ia kerana urutan untuk bayi akan melancarkan perjalanan darah, memberi ketenangan dan tidur lebih nyenyak. Selain itu, dengan mengurut juga akan mengeratkan hubungan si ibu dan si manja. Sentuhan lembut si ibu akan memberikan rasa selamat, penerimaan dan kepercayaan kepada si manja.  Resty...

Ejen Tasneem Naturel, Bukan Sekadar Menjana Wang.

Akak bermula dengan Tasneem ini sebagai pengguna. Guna balm Sleep Time dan Calm Time untuk budak-budak ni yang payah sangat nak tidur waktu siang. Konon nak tidurkan diorangg siang-siang, tengok-tengok ibu yang tidur dulu, budak-budak tak tidur sampai sudah. Haha. Bila menjadi kat anak sendiri tu yang buat akak nak share tentang balm ini kepada...

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping