Contact us

My Cart
RM0.00

Jana side income di Banting dengan mudah!

Bagaimana saya bermula….

Bermula hanya sebagai pengguna. Saya memang maklum tentang kebaikan essential oils. Dan saya akui harganya memang umph lah! Tak dapat nak commit, sebab ada perkara lain yang lebih utama. 


Asbab Adeeb dua kali warded sebab bronchiolitis dan jangkitan RSV, ish tak boleh jadi kan. I have to do something! At first Mami Misi Zuliza Yusoff rekemen minyak herbal Asmak. Yup! Memang bagus. Dalam masa sama dia kata tengah try satu produk, kalau ok dia rekemen (that’s Tasneem Naturel!) 


Bila dia dah guna dan nampak kesan positif dia share dengan saya. Tak tunggu lagi saya sambar semua sekali! Haaa. Pasaipa? Comel! Dengan pastel colour tertawan jiwaku! Bila buka bau MasyaAllah wangi yang saya boleh tolerate! Dan of course sebab dia ada essential oils! Affordable price dan tahan hingga 3-4 bulan lah (especially trub dan calm). CF-Rub cepat sikit habis dalam sebulan lebih sebab kerap sapu. Sleep lagi lah lama, jarang guna. Skeenz belum ada masa tu. 


Sampailah November 2017 saya selamat mendaftar sebagai agen Tasneem Naturel Banting. Pada saya kena kongsi produk baik ni pada semua Ibu-ibu. Awalnya daftar agen sebab nak tambah duit poket. Tapi, bila dah masuk oh, Tasneem Naturel ni sangat bersistem! Ada coaching direct dari founder dan leaders! Dan menekankan hubungan kita dengan Allah, jiwa yang bersih, teamwork! Siapa buat dia yang dapat! 


Syukur ditemukan dengan Tasneem Naturel. Ya, tugasan hakiki perlu diutamakan. That’s the challenge. Sepanjang 2019 personal sale saya bernilai RM27K dan team sale sebanyak RM105491 dengan bonus terkumpul RM11.5K. Betul2 membantu di saat lampu merah kecemasan Ultraman menyala. Mak anak lima kan! 


Azam saya untuk memastikan agen team saya dapat bonus setiap bulan agar dapat kurangkan beban tanggungan mereka. Dapat lepas pampers dan susu anak atleast! Dengan syarat mereka mahu dan terus usaha tanpa jemu. 


Sesungguhnya siapa yang usaha dia yang dapat hasilnya. Man jadda wa jadda. 


Ada yang nak join team CikFid?  

#agentasneemnaturelbanting


Leave your thought

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping