Sleep Time : Pilihan Ibu Ayah di Malaysia Untuk Tidurkan Anak Secara Semula Jadi

“Selalu bila waktu siang je si kecil bukan main susah nak tido, kena paksa masuk buaian baru tidur. Bila gunakan Sleep Time, terus tido je atas katil”  Wah! Ini antara bukti yang sah di mana ramai ibu-ibu di luar sana telah menggunakan Sleep Time balm daripada Tasneem Naturel.  Masalah si kecil susah nak tidur ni selalu berlaku, betul tak? Bila si kecil meragam tak cukup tidur, mulalah si ibu pula yang tetiba cepat penat dan tak tahu nak selesaikan macam mana.   MANFAAT SLEEP TIME Balm Sleep Time daripada Tasneem Naturel ini sesuai untuk membantu si kecil supaya mudah lena dan bangun dalam mood yang ceria. Selain daripada itu, balm ini dapat membantu si kecil tidur dengan cepat tanpa membahayakan si kecil. Balm Sleep Time ini dijamin selamat tanpa kesan sampingan. Tambahan pula, tiada lagi si kecil akan terjaga dan menangis setelah tidur selepas menggunakan balm Sleep Time ini. Menarik kan?  CARA PENGGUNAAN SLEEP TIME  Cara penggunaan balm Sleep Time ini sangatlah mudah.  Ibu-ibu boleh lakukan sapuan seperti berikut :  
  • Sapu nipis di belakang telinga
  • Sapu di tulang belakang
  • Sapu di pergelangan tangan (nadi)
  • Sapu di tapak kaki
Balm Sleep Time dari Tasneem Naturel ni tak berminyak dan melekit malah sangat wangi. Si kecil mesti suka dan selesa.  BAHAN 100%  SEMULA JADI DAN MENGGUNAKAN ESSENTIAL OIL  Sleep Time ini diperbuat daripada bahan yang tanpa paraben, tanpa merkuri, tanpa sebarang bahan kimia sintetik dan Dari 100%  bahan semula jadi dan minyak pati. 
  • Lavender
  Mengurangkan tekanan dan keletihan pada anak-anak dan menggalakkan tidur yang lena.
  • Vetiver
Menstabilkan suhu badan dan menguatkan rasa keselamatan terhadap emosi bayi.
  • Chamomile 
Digunakan secara tradisional untuk merawat insomnia pada bayi dan orang dewasa.
  • Oren
Meningkatkan mood positif. Menggalakkan tidur yang lena.
  • Bergamot 
Melegakan pernafasan dan memudahkan pencernaan yang betul.
  • Ylang ylang
Bantu meningkatkan aliran darah dan menstabilkan mood. Ini Komen Pengguna Sleepy Time dari Tasneem Naturel Jom kita tengok video ini Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel atau ingin jadi agen Tasneem Naturel. Klik link ini :   

Kalau sekarang ini bayi anda mengalami

masalah tidur…

Saya sarankan anda untuk dapatkan Sleep Time dari Tasneem Naturel kerana ia telah membantu lebih 60,000 ibu ayah di Malaysia untuk membantu anak tidur dengan cepat secara semula jadi tanpa sebarang kesan sampingan. 

Sleep Time Balm
Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.