Contact us

My Cart
RM0.00

Sapukan Balm Sleep Time dengan nipis & semburkan Sleepy Pillow Mist di buaian atau bantal, si manja pasti mudah dilentokkan 😄

Si Manja Susah Betul Nak Tidur?

Pernah tak macam ni?

  • Kita ni sudah mengantuk tapi anak masih belum mahu tidur, terpaksa teman? Esok kena kerja 🙁

  • Dodoi banyak kali pun kalis mengantuk!

  • Sukar tidur siang.

  • Tiba-tiba terjaga tengah malam & merengek-rengek.

  • Sudah berjaya dilelapkan tapi kejap je, mudah betul terjaga balik.

Si Manja Susah Betul
Nak Tidur?

Pernah tak macam ni?

  • Kita ni sudah mengantuk tapi anak masih belum mahu tidur, terpaksa teman? Esok kena kerja 🙁

  • Dodoi banyak kali pun kalis mengantuk!

  • Sukar tidur siang.

  • Tiba-tiba terjaga tengah malam & merengek-rengek.

  • Sudah berjaya dilelapkan tapi kejap je, mudah betul terjaga balik.

Jangan Dibiarkan Masalah Ni Berterusan

  • Elak ibu ayah sendiri 'burned out'.

  • Ibu ayah yang tak cukup tidur berpotensi untuk 'moody' sepanjang hari, bad mood di tempat kerja.

  • Anak susah tidur ibu-ibu susah nak buat apa-apa kerja rumah.

  • Sanggup ke nak hadap stress bertahun-tahun, anak lambat lagi nak besar.

Kami Ada Solusi Untuk Membantu Ibu Ayah Untuk Tidurkan Anak Dengan Mudah, Cepat & Selamat!

  • Tak perlu dodoi teruk-teruk dah.

  • Tak perlu ikut tips atau petua lama yang belum tentu berkesan.

  • Tak perlu bangun tengah malam sebab anak merengek lagi.

Memperkenalkan Sleep Time & Sleepy Pillow
Mist, Pilihan Ibu Ayah Malaysia Untuk Tidurkan Anak Secara Semula Jadi

  • Bantu anak tidur dengan cepat tanpa membahayakan anak.

  • Memberi tidur yang berkualiti & nyenyak.

  • Si manja cukup tidur bangun dalam mood ceria.

  • Dos essential oil yang digunakan sesuai untuk bayi bawah 2 tahun & kanak-kanak.

  • Dijamin selamat tanpa kesan sampingan.

  • Tiada lagi tiba-tiba terjaga dan menangis setelah tidur.

(Penafian: Hasil mungkin berbeza untuk setiap individu. Untuk kesan optimum, elak sapu Sleep Time dengan tebal. Pastikan anda konsisten menyapu secara nipis setiap hari sekiranya belum nampak hasil pada hari pertama.)

Tanpa Paraben, Tanpa Merkuri, Tanpa Sebarang Bahan Kimia Sintetik.
Dari 100% Bahan Semula Jadi & Essential Oil

LAVENDER

Mengurangkan tekanan dan keletihan pada anak-anak dan menggalakkan tidur yang lena.

VETIVER

Menstabilkan suhu badan dan menguatkan rasa keselamatan terhadap emosi bayi.

CHAMOMILE

Digunakan secara tradisional untuk merawat insomnia pada bayi dan orang dewasa.

OREN

Meningkatkan mood positif. Menggalakkan tidur yang lena.

BERGAMOT

Melegakan pernafasan dan memudahkan pencernaan yang betul.

YLANG YLANG

Bantu meningkatkan aliran darah dan
menstabilkan mood.

Lebih 100k Unit Sleep Time + Sleepy Telah Terjual

Diyakini ratusan ribu pengguna untuk tidurkan anak tanpa kesan sampingan

Tengok Bagaimana Ia Tidurkan Anak In Action

Baca Komen Pengguna

Lihat keratan komen pelanggan yang diambil di Facebook & Whatsapp. Tangkap layar ini dijamin asli

“Sleep balm best. Anak tidur lebih lena.” – Puan Khairul Bariah

“…bila malam apabila ibu sembur dengan Sleepy Pillow Mist, bukan untuk
ibu saja boleh rehat, malah bagus untuk anak tidur lena..” – Puan Rozanurul

Kenapa Sediakan Produk Tidurkan Anak Tasneem di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jadual Tidur Ibu Bapa Pun Makin Teratur

Kalau esok perlu pergi kerja, dah tak perlu teman anak main lagi, terus tidurkan saja mereka.

Mudah, Sapu & Sembur Je

Produk tidurkan anak dari Tasneem Naturel ni tak berminyak dan melekit malah sangat wangi. Anak mesti suka & selesa

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Produk kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903344K & diyakini selamat.

Tasneem Naturel, Jenama Perintis Penyelesaian
Masalah Bayi & Kanak-Kanak Secara Semula Jadi

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ratusan ribu ibu-bapa untuk menyelesaikan masalah bayi seperti selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, kuat tantrum, susah tidur dan pelbagai lagi masalah yang sering dihadapi bayi & kanak-kanak. Tasneem Naturel pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

As seen on

Soalan Lazim

Produk tidurkan anak ini telah mendapat kelulusan KKM dengan nombor pendaftaran NOT180903344K & diyakini selamat. Semua ramuan adalah dari tumbuhan semula jadi dan essential oils (minyak pati). 

Pati tumbuhan dalam set tidurkan anak ni bantu menghasilkan & menstabilkan hormon tidur iaitu melatonin, justeru anak lebih mudah untuk ditidurkan.

Bayi sepatutnya mendapat tidur yang cukup selama 14-17 jam. Produk kami dapat bantu memberikan tidur yang lebih sempurna buat si manja. Terutama sekali apabila si manja susah untuk dilelapkan atau sering mengalami tidur yang terganggu.

Kalau tidur sudah cukup, tak digalakkan lagi memakai produk ni. Kasihan anak.

Selain newborn atau bayi bawah 2 tahun, anak yang dah besar pun sesuai pakai kalau susah tidur. Mak ayah pun boleh je nak tumpang sekaki. 

Sekiranya anak anda sering merengek, menangis, mengamuk atau tantrum, dinasihatkan untuk menenangkannya dahulu dengan balm Calm Time sebelum tidurkan dengan Sleep Time. Anak yang meragam sukar untuk terus ditidurkan dengan Sleep Time.

Untuk bayi baru lahir juga dinasihatkan untuk menggunakan gabungan kedua-dua produk ini untuk kesan terbaik.

Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, ia boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. Sekiranya penggunaan tidak begitu kerap akan tahan lebih lama lagi.

Tidak. Jangan risau, ianya sangat cepat meruap & kering.

Ya, tiada masalah. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Dapatkan Set Tidurkan Anak
Tasneem Naturel Sekarang

Anda tidak akan temui tawaran seumpama ini di tempat lain. Promosi tamat dalam masa

Jam
Minit
Saat

Super Saver

KOMBO DEEP SLEEP
RM94
RM 85
  • Balm Sleep Time + Sleepy Pillow Mist
  • Kombo sama macam dalam video
  • Sesuai untuk pisahkan anak tidur buai atau nak latih tidur sendiri tanpa didodoi
  • Selain anak bawah 2 tahun, anak-anak yang dah besar pun sesuai pakai
  • Jimat RM9 berbanding jika beli berasingan
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Set Tidurkan Newborn

KOMBO EASY SLEEP
RM98
RM 88
  • Sleep Time + Calm Time
  • Kalau anak sedang meragam & menangis, sapu Calm Time dulu, baru berkesan tidurkan dengan Sleep Time.
  • Kalau anak anda baru dilahirkan, sebaiknya ambil kombo ni
  • Jimat RM10 berbanding jika beli berasingan
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Super Value

KOMBO SUPER EFEKTIF
RM143
RM 129
  • Sleep Time + Calm Time + Sleepy Pillow Mist
  • Kombo tidurkan anak SUPER PANTAS
  • Selain bayi, anak-anak yang dah besar pun sesuai pakai​
  • Jimat RM14 berbanding jika beli berasingan
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Masih Belum Cukup Yakin?

Tonton komen pelanggan kami di bawah ini

(Penafian: Hasil mungkin berbeza untuk setiap individu. Untuk kesan optimum, elak sapu Sleep Time dengan tebal. Pastikan anda konsisten menyapu secara nipis setiap hari sekiranya belum nampak hasil pada hari pertama.)

Si Manja Tidur Lena, Ibu Bapa Pun Tak Terganggu Tidur Malam.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping