Contact us

My Cart
RM0.00

Si Manja Susah Betul Nak Tidur?

Pernah tak macam ni?

  • Kita ni sudah mengantuk tapi si manja masih belum mahu tidur, terpaksa teman?

  • Dodoi banyak kali pun kalis mengantuk!

  • Sukar tidur siang.

  • Puas kita pasang zikir, menyanyi tapi mata dia masih bulat, terkebil-kebil tengok kiri & kanan.

  • Kami ada senjata untuk anda. Cubalah balm Sleep Time dari Tasneem Naturel.

    "Best bau balm sleep ni, anak saya lena nyenyak guna sleep time 👍🏻" - Testimoni pengguna gembira

Si Manja Susah Betul
Nak Tidur?

Pernah tak macam ni?

  • Kita ni sudah mengantuk tapi si manja masih belum mahu tidur, terpaksa teman?

  • Dodoi banyak kali pun kalis mengantuk!

  • Sukar tidur siang

  • Puas kita pasang zikir, menyanyi tapi mata dia masih bulat, terkebil-kebil tengok kiri & kanan.

  • Kami ada senjata untuk anda. Cubalah balm Sleep Time dari Tasneem Naturel.

    "Best bau balm sleep ni, anak saya lena nyenyak guna sleep time 👍🏻" - Testimoni pengguna gembira

Lebih 62,039 Unit Balm Sleep Time Telah Terjual

Sleep Time merupakan antara senjata penyelamat ibu-bapa berperang untuk cepat tidurkan anak secara semula jadi.

Balm Sleep Time, Solusi Semula Jadi Untuk Mudah Tidurkan Anak

  • Pilihan popular ibu-bapa untuk menidurkan anak dengan cepat.

  • Bantu anak mudah tidur menggunakan herba semula jadi.

  • Memberi tidur yang berkualiti & nyenyak.

  • Si manja cukup tidur bangun dalam mood ceria.

  • Tidak terhad untuk kegunaan bayi semata. Kanak-kanak malah orang dewasa juga boleh guna & merasai keberkesanannya.

  • Tanpa bahan kimia sintetik. Dari 100% ramuan semula jadi seperti cedarwood, vetiver, roman chamomile & ylang-ylang.

Apa Kata Pelanggan Kami?

Klik untuk tonton video.

“…sebelum ni baby Rahman susah nak tidur, tidur pun sekejap sangat cuma 5 minit. Memang 5 minit je dia akan terjaga.”

Lagi Testimoni​

Klik pada gambar untuk melihat testimoni dari pengguna balm Sleep Time dengan lebih jelas

“Sleep balm best. Anak tidur lebih lena.” – Puan Khairul Bariah

Kenapa Sediakan Satu Balm Sleep Time di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jadual Tidur Ibu Bapa Pun Makin Teratur

Kalau esok perlu pergi kerja, dah tak perlu teman anak main lagi, terus tidurkan saja mereka.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Sleep Time dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Balm Sleep Time telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903344K & diyakini selamat.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jadual Tidur Ibu Bapa Pun Makin Teratur

Kalau esok perlu pergi kerja, dah tak perlu teman anak main lagi, terus tidurkan saja mereka.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Sleep Time dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Balm Sleep Time telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903344K & diyakini selamat.

Tiada Lagi Berjaga Tengah Malam
Atau Stress Dengar Anak Meragam

Si comel kesayangan anda susah tidur? Sudah didodoi berjam-jam tapi masih tak tidur tidur! Dah macam-macam tips dan petua yang dah dicuba. Pasang zikir, pastikan suhu bilik tak terlalu panas atau sejuk, bezakan tempat tidur siang dan malam dan dan macam-macam lagi tapi anak masih segar-bugar ya? Kami ada shortcut untuk anda. Cubalah balm Sleep Time dari Tasneem Naturel. Solusi organik pilihan ribuan ibu-ibu untuk memudahkan si manja mereka tidur. Hanya beberapa minit selepas sapuan si manja pasti akan ‘tewas’! Ibu-ibu dah tak perlu risau bersengkang mata anak sering meragam malam.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Pilih Pakej Sweet Dream Combo

Untuk Penjimatan & Nilai Terhebat!

Sweet Dream Combo

Set A
RM 98
  • 2 Biji Balm Sleep Time
  • Penjimatan Terbaik Untuk Keluarga Anak Ramai Atau Nak Simpan Stok Lebih
  • Percuma Lip Balm Bernilai RM15
  • Penghantaran PERCUMA. Jimat RM8.

Sweet Dream Combo

Set B
RM 98
  • 1x Balm Sleep Time & 1x Balm Calm Time (Balm Tenangkan Tantrum)
  • Kombo Yang Sangat Sesuai Untuk Tidurkan Newborn
  • Percuma Lip Balm Bernilai RM15
  • Penghantaran PERCUMA. Jimat RM8.

Sweet Dream Combo

Set C
RM 94
  • 1x Balm Sleep Time & 1x Sleepy Pillow Mist
  • Kombo Tidurkan Anak Super Pantas
  • Percuma Lip Balm Bernilai RM15
  • Penghantaran PERCUMA. Jimat RM8.
Popular

Balm Sleep Time

1x
RM 49
  • 1x Balm Sleep Time
  • Tiada Hadiah Percuma
  • Tiada Penghantaran Percuma

Soalan Lazim

Jangan risau. Ianya bukan seperti pil tidur. Bayi sepatutnya mendapat tidur yang cukup selama 14-17 jam. Produk kami hanya membantu memberikan tidur yang lebih sempurna buat si manja. Tidak disyorkan untuk sapu lagi sekiranya anak anda telah mendapat tidur yang cukup tanpa bangun ketika tidur.

Balm Sleep Time telah mendapat kelulusan KKM dengan nombor pendaftaran NOT180903344K & diyakini selamat. Semua ramuan adalah dari tumbuhan semula jadi dan essential oils (minyak pati). Tiada paraben, merkuri atau logam berat ketika saringan makmal dilakukan.

Sapukan balm secara minima dan urut di sekitar pergelangan tangan, belakang cuping telinga, tapak kaki, dan kawasan tulang belakang. Anda juga boleh memberi bayi untuk menghidu haruman balm ini untuk kesan terbaik. Sangat digalakkan menyapu setelah mandi malam.

Elak sapu dengan tebal. Balm Sleep Time ini mengandungi minyak kayu Cedar. Minyak kayu Cedar membantu mengurangkan tekanan dengan merangsang pengeluaran serotonin, dan juga dapat merangsang hormon untuk meningkatkan mood anda. Minyak kayu Cedar ini memastikan kedua-duanya hormon stabil. Bagi kanak-kanak yang mengalami masalah tidur, kedua-dua hormon ini biasanya tidak stabil. Kami sangat mengesyorkan anda menggunakan balm secara nipis kerana untuk mengelakkan hormon satu lagi, iaitu hormon yang menaikkan mood sehingga menjadikan anak sebaliknya menjadi lebih aktif pula.

Sekiranya anak anda masih dalam mood mengamuk atau sedang tantrum, dinasihatkan untuk menenangkannya dahulu dengan balm Calm Time sebelum tidurkan dengan Sleep Time. Anak yang mengamuk sukar untuk ditidurkan dengan terus menggunakan Sleep Time.

Untuk bayi baru lahir juga dinasihatkan untuk menggunakan gabungan kedua-dua balm ini untuk kesan terbaik.

Semburkan terus ke bantal, selimut, cadar atau buaian bayi. Biarkan selama 10 minit sebelum tidurkan anak. Tidak disyorkan untuk sembur ke kulit. Sekiranya anda tidak sengaja tersembur ke kulit, ianya tidak berbahaya kerana bahan yang digunakan adalah 100% semula jadi, namun jika ada reaksi luar biasa terhadap kulit anak, segera dapatkan ahli dermatologi.

80 gram. Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, balm boleh bertahan sehingga 2 bulan.

Tidak. Ianya tak panas dan tak melekit. Selesa pada kulit bayi.

Ya, tiada masalah. Minyak pati dalam Sleep Time telah dicairkan dengan minyak pembawa iaitu minyak badam. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Si Manja Tidur Lena, Ibu Bapa Pun Tak Terganggu Tidur Malam

Lihat Juga Kategori Produk Tasneem Naturel Yang Lain

Bayi Selsema,
Tersumbat Kahak

Bayi Kembung
Perut/Kolik

Bayi Sembelit &
Cirit Birit

Meredakan
Tantrum

Bayi
Beruam/Ekzema

Bayi
Sukar Tidur

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping