Rawatan Terbaik Untuk Anak Menangis Tanpa Henti Di Kuantan!

Haii, Assalamualaikum. Saya dikenali sebagai Amyraa Zainal berasal daripada Kuantan. Agen tasneem naturel Kuantan.

This image has an empty alt attribute; its file name is BALM-225x300.jpg

Saya mula terkesan dengan Tasneem Naturel pada ketika saya melahirkan anak saya yang pertama dan berhadapan dengan masalah anak menangis tanpa henti. Balm pertama yang saya cuba adalah Balm Calm Time untuk meredakan tangisan anak dan memberi kesan tenang serta relax.

Saya adalah seorang Leader yang membantu sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan melalui perniagaan online dan offline. Bagi saya, perniagaan bukanlah sekadar menjadi jalan menjana pendapatan semata-mata. Malah ia juga adalah suatu cara untuk berkongsi manfaat bersama ibu ibu lain yang mempunyai masalah yang sama seperti saya.

Apa yang menarik tentang Produk yang saya tawarkan adalah, ianya sangat dikenali dengan keunikan tersendiri dalam membantu ibu-ibu muda menyelesaikan masalah-masalah utama berkaitan bayi dan anak-anak kecil. Produk Tasneem Naturel adalah berasaskan Minyak Pati Tumbuhan yang telah di dilute dengan nisbah yang sesuai dan sedia digunakan.

Saya sangat sarankan penggunaan Balm Tasneem Naturel kepada semua ibu bapa muda. Terutamanya yang mengadapi masalah berkaitan Bacaan Kuning yang tinggi semasa kelahiran, menangis tanpa henti, meragam akibat kembung perut dan berangin, bayi susah tidur, masalah pernafasan yang tidak lancar akibat selsema atau lendir, atau mengalami masalah kulit yang sensitif.

InsyaAllah produk kami adalah natural dan tanpa kimia yang memberi kesan sampingan. Setiap produk yang kami ada sudah pun diiktiraf dan mendapat kelulusan KKM.

Sekiranya berminat menyertai saya untuk menjana pendapatan bersama Tasneem ataupun ingin mendapatkan Produk Tasneem Naturel, boleh hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara Percuma.

www.wasap.my/601121955641/TasneemNaturel

Amyraa Zainal
Leader Tasneem Naturel.

Leave a Reply