Contact us

My Cart
RM0.00
Impian Terealisasi Dengan Teamwork

Impian Terealisasi Dengan Teamwork

Semalam ada virtual award Tasneem Naturel untuk pencapaian tahun 2020. Jadual asal award ceremony ni pada december lepas tapi rezeki tak tertulis untuk event ni berlangsung secara fizikal tapi Allah izin ianya berlangsung secara maya pada malam tadi. 🥰

Sekalung tahniah untuk team HQ keseluruhan nya kerana berjaya menganjurkan majlis yang walaupun sederhana tapi tak kurang meriah. 🎉 Tahniah juga buat semua penerima award.

2020 merupakan tahun yang banyak mencipta sejarah buat Mommy secara personal dan award ceremony ni antara yang Mommy tunggu-tunggu sebab kalau ikutkan tahun-tahun sebelumnya, selain master,executive Leader pun dijemput untuk menerima award di atas pentas.

Mommy selalu inginkan untuk lihat anak team bisnes Mommy menerima award atas kerja keras yang mereka dah sumbangkan dan dapat mini gathering bersama-sama masa award ceremony seperti ni. Namun apakan daya, apa yang Mommy idamkan tak menjadi nyata asbab award ceremony ni pun berlaku secara maya,so kita gathering pun secara maya. 😊

Apapun, apa yang tertulis di mock up tu bukan usaha Mommy seorang, ianya terealisasi dengan team work. Tahniah dan terima kasih team Dewi! Walaupun mungkin kita dah tak berkerjasama seperti dulu, ketahuilah Mommy sentiasa ada dan sokong kalian, dalam group, belakang tabir dan of course dalam doa Mommy.

Tak terbalas segala usaha keras kalian walau beribu kali Mommy ucap terima kasih. 🥺 Terima kasih atas segala suka duka, jatuh bangun bersama. Insyaallah segala memori indah ni Mommy akan semat dalam ruang hati dan ingatan. Mommy sayang korang semua. Terlalu amat sayang! 🥰❤️

Once DEWIrians, forever DEWIrians!

Apheeza Dewi
Apheeza.com
Apheezadewi.com

DEWI Mall

Leave your thought

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping