Stommy Oil, Minyak Untuk Masalah Perut Bayi

Stommy Oil

Kasihan melihat si kecil yang sembelit nak meneran buang air besar atau menangis kerana menahan perit kembung. Betul tak? Sembelit & kembung yang dialami bayi dan adalah satu fenoma yang biasa para ibu hadapi. Perkara ini akan menyebabkan kebanyakkan dari ibubapa mengadu kepada perawat kesihatan berkenaan perkara ini. Tasneem Naturel telah menghasilkan satu formula untuk ibu bapa atasi sembelit bayi ini.

Stommy Oil Produk Khas Atasi Masalah Pencernaan Bayi

Atasi Sembelit Bayi Dengan Stommy Oil Minyak Telon Viral 2021

Tasneem Naturel mengeluarkan minyak telon semulajadi khas untuk ibu ayah yang prihatin akan keselesaan perut si manja. Stommy Oil bukan sahaja dapat membantu mengelakkan si kecil daripada sembelit & kembung malah ianya baik untuk meredakan cirit-birit, menghangatkan tubuh si kecil serta melembutkan kulit bayi.

Atasi Sembelit Bayi Dengan Stommy Oil Minyak Telon Viral 2021

Tambahan pula Stommy Oil ini mempunyai bauan yang wangi dan menyegarkan. Ibu ayah dah tak perlu risau lagi nak cari minyak telon halal, sebab dah ada Stommy Oil ni!

Fungsi Stommy Oil

Stommy Oil adalah salah satu minyak telon yang tidak panas dan juga tidak berminyak. Selain itu, reka bentuk pembungkusan Stommy Oil ini sangatlah travel friendly. Bahan-bahan di dalam Stommy juga adalah bahan yang premium.
Atasi Sembelit Bayi Dengan Stommy Oil Minyak Telon Viral 2021

Sekali semburan yang disertai urutan mesra kasih ibu, Stommy Oil diyakini mampu :

 • Memberi kehangatan kepada bayi.
 • Mengelakkan bayi dari dr kembung perut atau masuk angin.
 • Memberi kesegaran dengan haruman mint.
 • Memudahkan proses pencernaan dan penghadaman perut.
 • Melembutkan kulit.

Diperkaya dengan Ramuan Semulajadi

Stommy Oil Minyak Telon Tasneem Naturel Jaundis Kembung Sembelit | Shopee Malaysia

Diperbuat daripada 100 peratus bahan semulajadi yang tentunya selamat untuk bayi anda dan memastikan bayi anda nyaman sentiasa.

 1. Minyak Zaitun : Bersifat antioksida dan antibakteria. Dapat menenangkan dan memperbaiki tidur. Membuat kulit lebih halus, berkilau dan sihat.
 2. Minyak Halia : Memberi kesan pemanasan yang membantu pencernaan, merangsang aliran darah, melegakan sakit perut dan kembung perut.
 3. Minyak Serai : Membantu mengubati masalah sakit perut dan membanti mengurangkan angin di seluruh badan. Membantu melegakan sendi dan saraf yang tegang sewaktu bersalin.
 4.  Daun Eucalyptus : Membantu mengurangkan sakit sendi, menenangkan fikiran dan menjadikan tubuh lebih ringan
 5. Kulit Limau Purut : Bersifat anti-radang dan juga dapat merangsang sistem pencernaan
 6.  Badam : Membantu melembab dan melindungi kulit daripada sinaran UV serta dapat mencegah tanda regangan
 7. Minyak Pudina : Mempunyai aroma segar dan menyenangkan dan dapat hilangkan rasa gatal, sakit otot dan sakit kepala.

Cara Penggunaan Stommy Oil 

Atasi Sembelit Bayi Dengan Stommy Oil Minyak Telon Viral 2021

Cara guna Stommy Oil ini mudah sahaja. Selepas mandi, cuma perlu sapuan nipis sahaja di beberapa tempat seperti  urut lembut pada bahagian perut, kaki dan tangan si manja.

Ini testimoni sah pengguna Stommy Oil

Kenapa Patut ‘Spare’ Satu Stommy Oil ?

 • Demi sebuah ‘Peace of Mind’: Kesihatan mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak.
 • Selesa pada kulit bayi: Stommy Oil dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit si kecil. Bukan itu sahaja, baunya pun wangi.
Stommy Oil

Stommy Oil, Minyak Telon Semula Jadi Untuk Bantu Meredakan Masalah Perut Si Manja Seperti Sembelit, Kembung & Cirit-Birit

Leave a Reply