Bayi Alami Jaundis/Kuning, Si Ibu Ikhtiar Guna T-Rub

Jaundis atau lebih kenali sebagai penyakit kekuningan sering terjadi di kalangan bayi yang baru dilahirkan. Ia terjadi pada kulit dan mata bayi yang akan lebih kelihatan kuning. 

“Puan Azrianna bersama anak buahnya”

Ikuti kisah Puan Azrianna, seorang juru gambar dan tukang kayu sepenuh masa. Beliau seorang isteri yang komited dengan pekerjaan beliau. Beliau menceritakan pengalaman beliau menjaga cahaya mata pertamanya yang pernah mengalami penyakit kuning iaitu jaundis.

“20.02.21 – Dah genap sebulan ada baby ! Alhamdulillah selepas 4+ tahun TTC (TTC – Trying To Conceive) and 1 kali keguguran. Untuk yang masih mencuba kita doakan dapat rezeki zuriat pada masa yang paling sesuai.”

“Pengalaman baby prolonged jaundice- 2 kali kena admit hospital, jaga baby 24hrs under phototherapy (lampu biru) sampai maknya nangis lebih dari baby. Dah bawa balik rumah kita sambung lagi sewa lampu fototerapi buat di rumah”

“Then tengok ada org cadang beli T-RUB @tasneemnaturelhq so terus beli and agent hantar ke rumah.”

“Lepas tu memang banyak sesi pembuangan dia. Jadi lagi lawas. Baby pun nampak selesa. Sampai hari ke 26, masa checkup doctor sahkan dah turun paras kuning dan bebas dah daripada jaundis!!”

Barulah lega sangat hati ni..

Jom ikuti kisah Puan Azrianna dengan si kecilnya

T-Rub, Kit Wajib Ada Untuk Turunkan Jaundis/Kuning Bayi Baru Lahir

T-Rub Balm
RM 49
  • Juga dapat membantu atasi bayi kembung perut, sembelit atau cirit-birit.
  • Tahan 5-6 bulan (bergantung kepada penggunaan)
Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.