Contact us

My Cart
RM0.00
“Nak Bantu Orang.” Matlamat Puan Aminah Sebagai Master Leader Tasneem Naturel

“Nak Bantu Orang.” Matlamat Puan Aminah Sebagai Master Leader Tasneem Naturel

Ada anak team tanya apa rasa jadi Master Leader mami?
Rasa apa eh? Haha.
First, alhamdulillah syukur pada Allah izin dapat peluang untuk merasai apa rasa jadi Master Leader ni. Dulu buat Tasneem dengan harapan dapat profit tinggi sebab nak cepat- cepat penuhkan tabung ‘KWSP’ sendiri.
Tasneem kasi 45% profit if Master, jadi kenapa perlu buat main- main? Kenalah bersungguh dapatkan profit tu. Dalam Tasneem selalu sangat duk ulang cakap KENA TOLONG ORANG. Mami blur jugak dulu. Tolong orang cemana? Diri sendiri pun belum lepas belanja ni. 😆
Once dah berada lama dalam Tasneem baru dapat apa yg dimaksudkan dengan menolong orang.
Untuk customer, kita as seller nak tolong customer selesaikan masalah anaknya dengan produk Tasneem. Contoh anaknya tersumbat hidung payah tidur, kita tolong dengan balm cf rub kita. Kita assist customer sampai dia puas hati dengan produk kita.
Untuk bina team pulak, kita as master kena tolong anak team dapat income dari Tasneem ni. Kita guide anak team cara buat iklan. Anak team dapat customer kita bantu pulak dia sampai closed customer tu.
Kita tolong anak team buat channel bisnes. Fb page, marketplace, google bisnes semua kita tolong ajar. Kita letak nama dan contact anak team kita kat blog kita supaya orang search jumpa nama dia.

Itulah yang dimaksudkan dengan KENA TOLONG ORANG yang berbuih- buih founder Tasneem

Haridah Sahri duk cakap. Takde feeling bantu customer dan bantu anak team tak dapat la naik Master Leader tu.
Jadi itulah yang mami rasa sekarang as Master Leader. Tolong customer dan tolong anak team. ‘KWSP’ mami tadi cemana? Tengok² dah penuh dah tanpa sedar. Tak sedar sebab masa full dengan kerja² tolong orang lain.
Rasa puas bila tengok anak team dapat income 5 angka, 4 angka,3 angka malah sangat best bila dropship baru masuk dan dah pecah sale. Rasa nak melompat sampai ke bintang nun😂
Begitu juga if customer reply puasa hati, anak dah ok, anak dah sihat, anak dah tido elok. Perasaan dia macam dapat makan burn ciskek tuh. Nikmat!
Terima kasih semua yg pernah jadi customer, pernah mami mengadap untuk berguru, pernah jadi anak team Teamidk. Korang semualah penyumbang kepada seketul Aminah Hussain pada hari ni. Dari seorang surirumah yang tiada apa, hingga menjadi seorang surirumah yang boleh bayar zakat perniagaan sendiri hari ini.
Sentiasalah memudahkan urusan orang lain. Allah akan mudahkan urusan kita.
Sumber: Puan Aminah

Leave your thought

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping