Hanya Spray-Spray, Anak Terus Lena. Biar Betul?!

Menurut satu survey yang telah dijalankan di Malaysia, majoriti ibu-ibu hanya akan dapat tidur yang lena dan mencukupi setelah anak mencecah usia 6 tahun. Jadi, cuba bayangkan kalau kita dikurniakan dengan 3,4 ataupun lebih zuriat yang jarak 2 tahun, bilakah masa yang ibu sebenarnya boleh tidur lena dan mencukupi? Hua kesian kan!

Baru-baru ini, poster di atas menular dalam group-group Facebook Ibu-ibu Malaysia. Daripada poster tersebut, dapatlah kita faham bahawa hanya dengan menyembur satu produk, anaknya tidak lama kemudian terus anaknya tidur. Siasat punya siasat, rupanya spray yang dimaksudkan di sini adalah spray Sleepy Pillow Mist keluaran Tasneem Naturel! Jom kita berkenalan dengan Sleepy Pillow Mist ni.

Sleepy Pillow Mist

Sleepy Pillow Mist ini adalah semburan yang diformulasikan untuk membantu anak-anak mudah tidur, dan tidur dengan lena. Ia diformulasikan dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi lavender, tea tree dan air. Cara penggunaannya mudah sahaja, hanya perlu semburkan di bantal, selimut, cadar, car seat ataupun mana-mana fabrik yang akan digunakan anak sebagai tempat tidur.

Lavender

Lavender sering digunakan dalam bidang aromaterapi. Bauan lavender dipercayai dapat memberi efek ketenangan dan relaks. Ia juga membantu mengurangkan stress, kebimbangan, sesuai untuk digunakan untuk menenangkan mood kanak-kanak.

Tea tree

Tea Tree adalah sangat popular dengan sifat anti keradangan dan anti bakteria. Jadi ia nya selamat dan sesuai untuk kanak-kanak sekaligus bertindak sebagai anti bakteria.

Air

Bahan asas yang digunakan untuk dalam Sleepy Pillow Mist ini adalah air. Jadi, ianya selamat dan tidak meninggalkan kesan pada fabrik setelah disembur.

Dan yang paling best, ia nya sesuai untuk dipakai oleh orang dewasa juga!

Nak cuba?

Klik sahaja link di bawah ini ya!

Kalau sekarang ini bayi anda mengalami

masalah tidur…

Saya sarankan anda untuk dapatkan Sleep Time dari Tasneem Naturel kerana ia telah membantu lebih 60,000 ibu ayah di Malaysia untuk membantu anak tidur dengan cepat secara semula jadi tanpa sebarang kesan sampingan. 

Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.