Contact us

My Cart
RM0.00

Si Manja Susah Betul Nak Tidur?

Pernah tak macam ni?

  • Kita ni sudah mengantuk tapi anak masih belum mahu tidur, terpaksa teman? Esok kena kerja 🙁

  • Dodoi banyak kali pun kalis mengantuk!

  • Sukar tidur siang.

  • Tiba-tiba terjaga tengah malam & merengek-rengek.

  • Sudah berjaya dilelapkan tapi kejap je, mudah betul terjaga balik.

Si Manja Susah Betul
Nak Tidur?

Pernah tak macam ni?

  • Kita ni sudah mengantuk tapi anak masih belum mahu tidur, terpaksa teman? Esok kena kerja 🙁

  • Dodoi banyak kali pun kalis mengantuk!

  • Sukar tidur siang.

  • Tiba-tiba terjaga tengah malam & merengek-rengek.

  • Sudah berjaya dilelapkan tapi kejap je, mudah betul terjaga balik.

Jangan Dibiarkan Masalah Ni Berterusan

  • Elak ibu ayah sendiri 'burned out'.

  • Ibu ayah yang tak cukup tidur berpotensi untuk 'moody' sepanjang hari, bad mood di tempat kerja.

  • Anak susah tidur ibu-ibu susah nak buat apa-apa kerja rumah.

  • Sanggup ke nak hadap stress bertahun-tahun, anak lambat lagi nak besar.

Kami Ada Solusi Untuk Membantu Ibu Ayah Untuk Tidurkan Anak Dengan Mudah, Cepat & Selamat!

  • Tak perlu dodoi teruk-teruk dah.

  • Tak perlu ikut tips atau petua lama yang belum tentu berkesan.

  • Tak perlu bangun tengah malam sebab anak merengek lagi.

Memperkenalkan Sleepy Pillow Mist, Pilihan Ibu Ayah Malaysia
Untuk Tidurkan Anak Secara Semula Jadi

  • Bantu anak tidur dengan cepat tanpa membahayakan anak.

  • Memberi tidur yang berkualiti & nyenyak.

  • Si manja cukup tidur bangun dalam mood ceria.

  • Dos essential oil yang digunakan sesuai untuk bayi bawah 2 tahun & kanak-kanak.

  • Dijamin selamat tanpa kesan sampingan.

  • Tiada lagi tiba-tiba terjaga dan menangis setelah tidur.

Tanpa Paraben, Tanpa Merkuri, Tanpa Sebarang Bahan Kimia Sintetik.
Dari 100% Bahan Semula Jadi & Essential Oil

LAVENDER

Mengurangkan tekanan dan keletihan pada anak-anak dan menggalakkan tidur yang lebih lena & lama.

TEA TREE OIL

Melancarkan pernafasan dengan mengurangkan lendir atau hingus yang mengganggu tidur bayi.

Lebih 45,000 Unit Sleepy Pillow Mist Telah Terjual

Sleepy Pillow Mist merupakan pembantu ibu ayah untuk cepat tidurkan anak tanpa kesan sampingan.

Tonton Keberkesanan Sleepy Pillow Mist Ni Bila Mahu Tidurkan Anak

Klik untuk tonton video.

Apa Komen Pengguna Sleepy Pillow Mist Ni?

Lihat keratan komen pelanggan kami yang diambil di Facebook & Whatsapp. Tangkap layar ini dijamin asli dan tidak disunting.

“…bila malam apabila ibu sembur dengan Sleepy Pillow Mist, bukan untuk ibu saja boleh rehat, malah bagus untuk anak tidur lena..” – Puan Rozanurul

Kenapa Sediakan Satu Sleepy Pillow Mist di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jadual Tidur Ibu Bapa Pun Makin Teratur

Kalau esok perlu pergi kerja, dah tak perlu teman anak main lagi, terus tidurkan saja mereka.

Mudah, Sembur-Sembur Je

Sleepy Pillow Mist dari Tasneem Naturel ni tak berminyak dan mudah meruap. Ia tidak membuatkan bantal berkulat. Malah sangat wangi

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Tanpa paraben, sulphate, wangian sintetik atau sebarang logam berat setelah ujian saringan makmal dilakukan.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jadual Tidur Ibu Bapa Pun Makin Teratur

Kalau esok perlu pergi kerja, dah tak perlu teman anak main lagi, terus tidurkan saja mereka.

Mudah, Sembur-Sembur Je

Sleepy Pillow Mist dari Tasneem Naturel ni tak berminyak dan mudah meruap. Ia tidak membuatkan bantal berkulat. Malah sangat wangi

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Tanpa paraben, sulphate, wangian sintetik atau sebarang logam berat setelah ujian saringan makmal dilakukan.

Tasneem Naturel, Jenama Perintis Penyelesaian
Masalah Bayi & Kanak-Kanak Secara Semula Jadi

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ratusan ribu ibu-bapa untuk menyelesaikan masalah bayi seperti selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, kuat tantrum, susah tidur dan pelbagai lagi masalah yang sering dihadapi bayi & kanak-kanak. Tasneem Naturel pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

As seen on

Soalan Lazim

Semua ramuan adalah dari tumbuhan semula jadi dan essential oils (minyak pati). Tiada paraben, merkuri atau logam berat ketika saringan makmal dilakukan. Dos minyak pati yang digunakan juga adalah dos untuk bayi & kanak-kanak. 

Pati tumbuhan dalam Sleepy Pillow Mist ni bantu menghasilkan & menstabilkan hormon tidur iaitu melatonin, justeru anak lebih mudah untuk ditidurkan.

Bayi sepatutnya mendapat tidur yang cukup selama 14-17 jam. Produk kami dapat bantu memberikan tidur yang lebih sempurna buat si manja. Terutama sekali apabila si manja susah untuk dilelapkan atau sering mengalami tidur yang terganggu.

Kalau tidur sudah cukup, tak digalakkan lagi memakai produk ni. Kasihan anak.

Selain newborn atau bayi bawah 2 tahun, anak yang dah besar pun sesuai pakai kalau susah tidur. Mak ayah pun boleh je nak tumpang sekaki. 

Semburkan terus ke bantal, selimut, cadar atau buaian bayi. Biarkan selama 10 minit sebelum tidurkan anak. Tidak disyorkan untuk sembur ke kulit. Sekiranya anda tidak sengaja tersembur ke kulit, ianya tidak berbahaya kerana bahan yang digunakan adalah 100% semula jadi, namun jika ada reaksi luar biasa terhadap kulit anak, segera dapatkan nasihat ahli dermatologi.

80 ml. Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, ia boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. Sekiranya penggunaan tidak begitu kerap akan tahan lebih lama lagi.

Tidak. Jangan risau, ianya sangat cepat meruap & kering.

Ya, tiada masalah. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Berikan Tidur Berkualiti Yang Si Manja Anda Dambakan

Sleepy Pillow Mist

RM 45
  • Mudah meruap, tak berkulat bantal
  • Tahan lama walaupun penggunaan kerap
  • Selain bayi, anak 2 tahun ke atas pun sesuai pakai
  • Mak ayah pun boleh tumpang sekaki
  • Hanya tambah RM5.90 untuk penghantaran pantas ke seluruh negara

Masih Skeptikal?

Tonton testimoni pelanggan kami di bawah ini

Si Manja Tidur Lena, Ibu Bapa Pun Tak Terganggu Tidur Malam.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping