Contact us

My Cart
RM0.00

Bayi Hidung Berair, Batuk-Batuk Atau Tersumbat Kahak? Cuba Sapu Balm Semulajadi CF-Rub

“Cepat je hingus warna kuning tu keluar”. “Tasneem balm buat ibu lega”. – Testimoni ibu-ibu

Lebih 20,884 Unit Balm CF-Rub Telah Terjual Pada Tahun 2019 Sahaja

Formulasi bahan semulajadi yang berkesan & penyelesaian yang lebih mudah antara faktor yang menjadikan CF-Rub laku keras!

Balm CF-Rub: Kit Keperluan Ibu-Ibu Kena Ada Saat Kecemasan

  • Bantu kurangkan selsema & batuk bayi tanpa kesan sampingan ubat-ubatan

  • Bantu cairkan kahak bayi dengan berkesan tanpa perlu rawatan sedut kahak yang mahal

  • Bantu melegakan asthma

  • Bantu kurangkan suhu ketika demam secara semulajadi

  • Ramuan tanpa bahan kimia sintetik. Dari 100% bahan semulajadi terpilih seperti minyak eucalyptus, cypress, tea tree & lemon

Cara penggunaan: Sapukan balm dan urut pada bahagian tapak kaki, dada, leher dan belakang badan bayi. Boleh disapu bila-bila ketika diperlukan.

Hanya

Apa Kata Pelanggan Kami?

Klik untuk tonton video.

“Balm ni sangat membantu saya ketika anak batuk & selsema. Bila saya sapu pada anak secara konsisten, batuk dengan selsema anak memang cepat lega, kalau dia orang ada kahak, memang cepat cair dan memang mudah kahak tu keluar..” – Puan Syakirin

Lagi Testimoni​

Klik pada gambar untuk melihat lebih jelas koleksi testimoni dari pelanggan yang menggunakan balm CF-Rub.

“Tasneem balm buat ibu lega. Alhamdulillah anak serasi.” – Pengguna CF-Rub

Tiada Lagi Berjaga Tengah Malam
Atau Stress Dengar Anak Menangis

Mesti risau kan bila si manja asyik meragam sebab selsema & berkahak. Nak buka majalah atau cari petua di internet kena buat banyak bacaan pula. Silap-silap tips yang diberi tak selamat atau tak boleh dipakai. Nak pergi ke klinik, klinik dah tutup sebab sudah tengah malam. Kan senang kalau ada balm CF-Rub dari Tasneem Naturel di rumah, terus capai saja bila nak guna. Terutama sekali waktu kecemasan. Bayi tidur lena, mommy & daddy pun tak stress kena bangun tengah-tengah malam.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Kenapa Memilih Jenama Tasneem Naturel?

Selesa Pada Kulit Bayi

Produk kami tidak akan membuatkan kulit bayi terasa panas, melekit atau membuat mereka merasa tidak selesa.

Lulus KKM

Rangkaian produk kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & diyakini selamat.

Bahan Mesra Alam

Ramuan produk kami bebas toksin, pewarna tiruan dan bahan kimia berbahaya kepada manusia, haiwan & tumbuhan.

Kepercayaan Lebih 30,000 Pelanggan

Tasneem Naturel telah menjadi jenama kepercayaan lebih 30,000 pelanggan untuk menyelesaikan pelbagai masalah bayi & kanak-kanak.

Selesa Pada Kulit Bayi

Produk kami tidak akan membuatkan kulit bayi terasa panas, melekit atau membuat mereka merasa tidak selesa.

Lulus KKM

Rangkaian produk kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & diyakini selamat.

Bahan Mesra Alam

Ramuan produk kami bebas toksin, pewarna tiruan dan bahan kimia berbahaya kepada manusia, haiwan & tumbuhan.

Kepercayaan Lebih 30,000 Pelanggan

Tasneem Naturel telah menjadi jenama kepercayaan lebih 30,000 pelanggan untuk menyelesaikan pelbagai masalah bayi & kanak-kanak.

Jimat Balik Jangka Panjang. Jimat Kos Klinik/Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress. Hanya RM49.

Mereka Yang Membeli Balm CF-Rub Selalunya Turut Sama Membeli Sabun CF-Bath

CF-Bath: Sabun Mandian Bayi Head to Toe

  • Membantu Menurunkan Suhu Badan Bayi

  • Membantu Melegakan Batuk & Selsema

  • Membantu Mengurangkan Kahak

  • Membantu Melegakan Pernafasan

  • Formulasi Bahan Semulajadi Terpilih Seperti Lavender, Lemon, ekstrak Strawberry, Oren, Tea Tree & Roman Chamomile

Cara penggunaan: Sapukan sabun di keseluruhan rambut & badan yang telah dibasahkan. Bilas dengan baik.

Hanya

Sabun CF-Bath, Combo Terbaik Digunakan Bersama Balm CF-Rub

Lihat Juga Kategori Produk Tasneem Naturel Yang Lain

Bayi Selsema,
Tersumbat Kahak

Bayi Kembung
Perut/Kolik

Bayi Sembelit &
Cirit Birit

Meredakan
Tantrum

Bayi
Beruam/Ekzema

Bayi
Sukar Tidur

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping