Contact us

My Cart
RM0.00

Ibu-Ibu, Apakah Si Manja Anda
Mengalami Masalah Seperti Ini?

  • Anak selsema & berair hidung lama sangat dah.

  • Sering batuk-batuk.

  • Terseksa nak bernafas kerana tersumbat kahak​.

  • Nafas berbunyi.

  • Suhu badan panas kerana demam​.

Apakah Si Manja Anda Mengalami Simptom Seperti Ini?

  • Nafas berbunyi.

  • Anak selsema & berair hidung lama sangat dah.

  • Sering batuk-batuk.

  • Terseksa nak bernafas kerana tersumbat kahak​.

  • Suhu badan panas kerana demam​.

Risiko Menggunakan Produk Sedia Ada di Pasaran Untuk Atasi Selsema Anak

Terutama sekali ubat batuk atau produk yang mengandungi camphor (kapur barus) 

Tiada Lagi Kebimbangan. Atasi Selsema Si Manja Secara Semula Jadi
Dengan Balm CF-Rub Dari Tasneem Naturel

  • Bantu kurangkan selsema & batuk bayi tanpa kesan sampingan ubat-ubatan

  • Bantu cairkan kahak bayi dengan berkesan tanpa perlu rawatan sedut kahak yang mahal

  • Bantu melegakan asthma

  • Bantu kurangkan suhu ketika demam secara semulajadi

  • Dos sesuai untuk bayi 2 tahun ke bawah. Juga sesuai untuk kanak-kanak.

  • Ramuan tanpa bahan kimia sintetik. Dari 100% bahan semulajadi terpilih seperti minyak eucalyptus, cypress, tea tree & lemon

Lebih 100,000 Biji Balm CF-Rub Telah Terjual

Mudah, cepat & berkesan antara faktor yang menjadikan CF-Rub menjadi pilihan utama ibu-bapa meredakan selsema anak.

Apa Kata Mak-Mak Yang Dah Guna Balm CF-Rub Ni?

Klik untuk tonton video.

Lagi Testimoni​

Lihat keratan komen pelanggan kami yang diambil di Facebook & Whatsapp. Tangkap layar ini dijamin asli dan tidak disunting.

“Tasneem balm buat ibu lega. Alhamdulillah anak serasi.” – Pengguna CF-Rub

Kenapa Sediakan Satu CF-Rub di Rumah?

Berguna Waktu-Waktu Kecemasan

Terutamanya masa tengah-tengah malam. Klinik mungkin dah tutup. Ada balm di rumah senang, terus capai & sapu bila anak merengek.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati me-time & berehatlah

Lebih Murah Berbanding Bil Hospital

CF-Rub bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm CF-Rub ni tak panas dan melekit. Mudah meresap untuk kelegaan pantas. Malah selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Bersaiz Poket, Mudah Dibawa Ke Mana-Mana

Jika keluar rumah bersama anak, sekiranya perlu, terus saja sapu. Mudah kan?

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Balm CF-Rub telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT191106136K & diyakini selamat.

Tasneem Naturel, Jenama Perintis Penyelesaian
Masalah Bayi & Kanak-Kanak Secara Semula Jadi

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ratusan ribu ibu-bapa untuk menyelesaikan masalah bayi seperti selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, kuat tantrum, susah tidur dan pelbagai lagi masalah yang sering dihadapi bayi & kanak-kanak. Tasneem Naturel pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

As seen on

Soalan Lazim

Jangan risau. CF-Rub mengandungi eucalyptus oil, iaitu sejenis agen pencair lendir yang bebas camphor dan membantu badan detoks mikroorganisma yang menjadi punca kepada selsema, batuk & demam. Ianya juga bantu mengembangkan salur darah apabila disapu, justeru memudahkan peredaran oksigen dan mengurangkan kesesakan nafas & asthma.

Keberkesanan CF-Rub ni juga disokong oleh banyak testimoni pelanggan kami yang berpuas hati malah ramai juga yang repeat.

Balm CF-Rub telah mendapat kelulusan KKM dengan nombor pendaftaran NOT191106136K & diyakini selamat. Semua ramuan adalah dari tumbuhan semula jadi dan essential oils (minyak pati). Tiada paraben, merkuri atau logam berat ketika saringan makmal dilakukan.

Dos minyak pati yang digunakan juga adalah dos untuk bayi & kanak-kanak. 

Sapukan balm dan urut pada bahagian tapak kaki, dada, leher dan belakang badan bayi. Boleh disapu bila-bila ketika diperlukan.

Bayi, kanak-kanak malah orang dewasa turut boleh guna & rasai keberkesanannya. Ianya sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.

Ya. Formulasinya juga turut sesuai untuk meredakan resdung atau sinus.

18 gram atau 18 ml. Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, balm boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. Sekiranya penggunaan tidak begitu kerap, balm akan tahan lebih lama lagi.

Tidak. Ianya tak panas dan tak melekit. Selesa pada kulit bayi.

Ya, tiada masalah. Minyak pati dalam CF-Rub telah dicairkan dengan minyak pembawa iaitu minyak badam. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Promosi Istimewa. Barang Sampai Baru Bayar. Dapatkan Segera. Stok Sangat Terhad.

Set Trial

Atasi Selsema Cairkan Kahak
RM 49
  • 1 unit balm CF-Rub
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Kombo Popular

Atasi Selsema Cairkan Kahak
RM108
RM 97
  • Balm + sabun mandian CF-Bath bernilai RM59
  • Untuk kelegaan selsema super pantas
  • Jimat RM11 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Kombo Jimat

Selsema + Kembung + Cirit-Birit + Sembelit
RM127
RM 116
  • Balm + sabun mandian + minyak telon Stommy Oil
  • Kombo untuk atasi selsema, kembung, sembelit & cirit-birit
  • Jimat RM11 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Masih di Atas Pagar?

Lihat lagi komen pelanggan kami di bawah ni

Jimat Semula Jangka Panjang. Jimat Kos Klinik/Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress. Hanya RM49.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping