Contact us

My Cart
RM0.00

Ibu-Ibu, Si Manja
Ada Masalah Kulit?

  • Bintik-bintik mula tumbuh di muka atau di badan.

  • Keluar ruam lampin, ruam susu atau ruam peluh.

  • Ekzema yang berlarutan.

  • Kesan gigitan nyamuk atau serangga.

  • Kulit gatal-gatal, nampak anak bersungguh garu.

Ibu-Ibu, Si Manja
Ada Masalah Kulit?

  • Bintik-bintik mula tumbuh di muka atau di badan.

  • Keluar ruam lampin, ruam susu atau ruam peluh.

  • Ekzema yang berlarutan.

  • Kesan gigitan nyamuk atau serangga.

  • Kulit gatal-gatal, nampak anak bersungguh garu.

Jangan Dibiarkan Masalah Ini Berlarutan

  • Elak anak garu sampai berdarah kulit.

  • Jangan sampai ruam & ekzema meninggalkan kesan parut.

  • Bayi yang mempunyai masalah kulit lebih cenderung untuk selalu 'mengamuk', punca kepada kemurungan ibu.

  • Simptom kecil jika dibiarkan berisiko membawa kepada gejala yang lebih besar.

Usah Bimbang Lagi. Kami Ada Solusi Untuk Meredakan Masalah Kulit Bayi Dengan Mudah & Cepat

  • Tak perlu ambil risiko guna krim dari bahan kimia sintetik.

  • Tak perlu ikut tips atau petua lama yang belum tentu berkesan.

  • Tak perlu konsultasi pakar yang menelan belanja ratusan ringgit.

Memperkenalkan Balm Skeenz, Pilihan Ibu Ayah Malaysia Untuk Atasi
Ruam, Gatal-Gatal & Ekzema Bayi Secara Semula Jadi

  • Membantu redakan masalah kulit sensitif seperti gatal-gatal, ruam dan ekzema tanpa sebarang kesan sampingan.

  • Dos essential oil yang digunakan sesuai untuk bayi bawah 2 tahun & kanak-kanak.

  • Kami mendapat maklum balas dari pelanggan kami kesan dapat dilihat seawal 3 hari.

  • Tak panas, tak melekit, tak berminyak. Selesa pada kulit bayi, selesa pada tangan yang menyapu.

Hasil Menggunakan Skeenz

Lihat testimoni sebelum & selepas yang dihantar pelanggan kami di bawah ni

Tanpa Paraben, Tanpa Merkuri, Tanpa Sebarang Bahan Kimia Sintetik.
Dari 100% Bahan Semula Jadi & Essential Oil

ARGAN OIL

Mudah menyerap. Bantu atasi kulit menggelupas. Mengawal pengeluaran sebum yang menjadi puca kepada pertumbuhan ruam dan acne.

OLUS OIL

Melembutkan kulit dan meredakan keradangan. Minyak ini juga menjadikan kulit semakin lembut dan lembab. Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitif.

SUNFLOWER OIL

Kaya dengan pelbagai vitamin, bersifat anti-radang. Sesuai untuk anak yang ada ekzema dan kulit kering. Juga membantu untuk cepat pulihkan luka kulit.

Lebih 40,000 Unit Balm Skeenz Telah Terjual

Skeenz, penyelamat ibu ayah untuk cepat redakan masalah kulit bayi tanpa kesan sampingan.

Lihat Keberkesanan Balm Skeenz Menangani Ruam & Ekzema Bayi

Klik untuk tonton video.

Apa Kata Pelanggan Kami?

Lihat keratan komen pelanggan kami yang diambil di Facebook. Tangkap layar ini dijamin asli dan tidak disunting.

“Kalau sapu kat ruam lampin anak, cepat je hilang.” – Puan Nursyakirah Samsudin

Kenapa Sediakan Satu Balm Skeenz di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Skeenz bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Skeenz dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Skeenz telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903466K & diyakini selamat.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Skeenz bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Skeenz dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Skeenz telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903466K & diyakini selamat.

Tasneem Naturel, Jenama Perintis Penyelesaian Masalah Bayi & Kanak-Kanak Secara Semula Jadi

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ratusan ribu ibu-bapa untuk menyelesaikan masalah bayi seperti selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, kuat tantrum, susah tidur dan pelbagai lagi masalah yang sering dihadapi bayi & kanak-kanak. Tasneem Naturel pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

As seen on

Soalan Lazim

Balm Skeenz telah mendapat kelulusan KKM dengan nombor pendaftaran NOT180903466K & diyakini selamat. Semua ramuan adalah dari tumbuhan semula jadi dan essential oils (minyak pati). Tiada paraben, merkuri atau logam berat ketika saringan makmal dilakukan. Dos minyak pati yang digunakan juga adalah dos untuk bayi & kanak-kanak. 

Sapukan sahaja balm di mana-mana bahagian kulit yang bermasalah apabila diperlukan.

Bayi, kanak-kanak malah orang dewasa turut boleh guna & rasai keberkesanannya. Ianya sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.

18 gram atau 18 ml. Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, balm boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. Biasanya masalah kulit bayi tidak terjadi sekerap masalah yang lain. Balm mungkin tahan lebih lama lagi.

Tidak. Ianya tak panas dan tak melekit. Selesa pada kulit bayi.

Ya, tiada masalah. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Promosi Istimewa. Barang Sampai Baru Bayar.
Dapatkan Segera. Stok Sangat Terhad.

Set Trial

Atasi Kulit Bayi Sensitif
RM 55
  • 1 unit balm Skeenz
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Kombo Popular

Atasi Bayi Kulit Sensitif + Redakan Tantrum
RM104
RM 94
  • Skeenz + Calm Time
  • Kombo atasi masalah kulit + redakan tantrum
  • Jimat RM10 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Kombo Jimat

Atasi Kulit Sensitif + Tenangkan Bayi
RM143
RM 129
  • Skeenz + Calm Time + Losyen Kalmy
  • Kombo atasi masalah kulit + tenangkan bayi
  • Jimat RM14 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Masih di Atas Pagar?

Lihat lagi komen pelanggan kami di bawah ini

Jimat Balik Jangka Panjang. Jimat Bil Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping