Contact us

My Cart
RM0.00

Ibu-Ibu, Si Manja
Ada Masalah Kulit?

  • Bintik-bintik mula tumbuh di muka atau di badan. Risau kalau berparut.

  • Keluar ruam lampin, ruam susu atau ruam peluh.

  • Ekzema yang berlarutan.

  • Kesan gigitan nyamuk/serangga.

  • Kulit gatal-gatal. Risau si manja garu sampai berdarah kulit.

  • Tiada lagi kekhuatiran. Segera atasinya dengan balm semula jadi Skeenz dari Tasneem Naturel

    "Kalau sapu kat ruam lampin anak, cepat je hilang." "Really suggest for eczema." - Testimoni ibu-ibu

Ibu-Ibu, Si Manja
Ada Masalah Kulit?

  • Bintik-bintik mula tumbuh di muka atau di badan. Risau kalau berparut.

  • Keluar ruam lampin, ruam susu atau ruam peluh.

  • Ekzema yang berlarutan.

  • Kesan gigitan nyamuk/serangga.

  • Kulit gatal-gatal. Risau si manja garu sampai berdarah kulit.

  • Tiada lagi kekhuatiran. Segera atasinya dengan balm semula jadi Skeenz dari Tasneem Naturel

    "Kalau sapu kat ruam lampin anak, cepat je hilang." "Really suggest for eczema." - Testimoni ibu-ibu

Hasil Menggunakan Balm Skeenz

Lihat testimoni sebelum & selepas yang dihantar pelanggan kami di bawah ni

Balm Skeenz, Solusi Semula Jadi Masalah Kulit Bayi Sensitif

  • Berkesan membantu redakan masalah kulit sensitif seperti gatal-gatal, ruam dan ekzema tanpa krim dari bahan kimia sintetik.

  • Dos essential oil yang digunakan sesuai untuk bayi & kanak-kanak.

  • Kami mendapat maklum balas dari pelanggan kami kesan dapat dilihat seawal 3 hari.

  • Dari ramuan semula jadi terpilih daripada shea butter, lilin lebah, minyak argan, rosemary & minyak bunga matahari.

Lihat Keberkesanan Balm Skeenz Menangani Ruam & Ekzema Bayi

Klik untuk tonton video.

Testimoni Pelanggan

Lihat keratan komen pelanggan kami yang diambil di Facebook. Tangkap layar ini dijamin asli dan tidak disunting.

“Kalau sapu kat ruam lampin anak, cepat je hilang.” – Puan Nursyakirah Samsudin

Kenapa Sediakan Satu Balm Skeenz di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Skeenz bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Skeenz dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Skeenz telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903466K & diyakini selamat.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Skeenz bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Skeenz dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Skeenz telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903466K & diyakini selamat.

Tiada Lagi Berjaga Tengah Malam
Atau Stress Dengar Anak Meragam

Mesti risau kan bila si manja asyik meragam & menangis sebab menderita gatal-gatal, ruam atau ekzema. Nak buka majalah atau cari petua di internet kena buat banyak bacaan pula. Silap-silap tips yang diberi tak selamat atau tak berkesan pun. Nak pergi ke klinik, klinik dah tutup sebab sudah tengah malam. Kan senang kalau ada balm Skeenz dari Tasneem Naturel di rumah, terus capai saja bila nak guna. Terutama sekali waktu kecemasan. Bayi tidur lena, mommy & daddy pun tak stress kena bangun tengah-tengah malam.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

As seen on

Soalan Lazim

Jangan risau, Skeenz mengandungi 2 ramuan utama ini:

Olus Oil: Melembutkan kulit dan meredakan keradangan. Minyak ini juga menjadikan kulit semakin lembut dan lembab. Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitif.

Minyak Bunga Matahari: Kaya dengan pelbagai vitamin. Tidak menyumbatkan liang roma kulit, dan bersifat anti-radang. Justeru sesuai untuk anak yang ada ekzema dan kulit kering. Juga membantu untuk cepat pulihkan luka kulit.

Keberkesanan Skeenz ni juga disokong dengan banyak testimoni sebelum & selepas dari pelanggan kami yang berpuas hati.

Balm Skeenz telah mendapat kelulusan KKM dengan nombor pendaftaran NOT180903466K & diyakini selamat. Semua ramuan adalah dari tumbuhan semula jadi dan essential oils (minyak pati). Tiada paraben, merkuri atau logam berat ketika saringan makmal dilakukan. Dos minyak pati yang digunakan juga adalah dos untuk bayi & kanak-kanak. 

Sapukan sahaja balm di mana-mana bahagian kulit yang bermasalah apabila diperlukan.

Bayi, kanak-kanak malah orang dewasa turut boleh guna & rasai keberkesanannya. Ianya sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.

18 gram atau 18 ml. Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, balm boleh bertahan sehingga 2-3 bulan.

Biasanya masalah kulit bayi tidak terjadi sekerap masalah yang lain. Balm mungkin tahan lebih lama lagi.

Tidak. Ianya tak panas dan tak melekit. Selesa pada kulit bayi.

Ya, tiada masalah. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Promosi Istimewa. Barang Sampai Baru Bayar.
Dapatkan Segera. Stok Sangat Terhad.

Set Trial

Atasi Kulit Bayi Sensitif
RM 55
  • 1 unit balm Skeenz
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Kombo Popular

Atasi Bayi Kulit Sensitif + Redakan Tantrum
RM104
RM 94
  • Skeenz + Calm Time
  • Kombo atasi masalah kulit + redakan tantrum
  • Jimat RM10 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Kombo Jimat

Atasi Kulit Sensitif + Tenangkan Bayi
RM143
RM 129
  • Skeenz + Calm Time + Losyen Kalmy
  • Kombo atasi masalah kulit + tenangkan bayi
  • Jimat RM14 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Lebih 40,000 Unit Balm Skeenz Telah Terjual

Formulasinya yang terbukti berkesan menjadikan Skeenz pilihan utama ibu-bapa untuk menyelesaikan masalah kulit bayi sensitif.

Jimat Balik Jangka Panjang. Jimat Bil Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping