Contact us

My Cart
RM0.00

Pening Nak Tangani Anak Mengamuk & Kuat Tantrum? Cuba Ikhtiar Dengan Balm Calm Time

“Bila anak mengamuk, sapu je terus tenang.” – Testimoni Pengguna Calm Time.

Balm Calm Time: Kit Keperluan Ibu-Ibu Kena Ada Untuk Atasi Anak Tantrum

  • Memberi keselesaan pada anak

  • Bantu mengurangkan tekanan

  • Bantu mengurangkan keletihan

  • Bantu anak lebih tenang jika sedang tantrum, mengamuk, menangis tanpa henti atau hyperaktif

  • Ramuan semulajadi terpilih daripada lavender, bergamot, frankincense & marjoram

Cara penggunaan: Sapukan balm dan urut di pergelangan tangan, belakang cuping telinga, kawasan tulang belakang (belakang badan) dan telapak kaki. Balm ini boleh disapu bila-bila sahaja sama ada sebelum anak mula hyper/mengamuk atau ketika sedang tantrum.

Hanya

Apa Kata Pelanggan Kami?

Klik untuk tonton video.

“Produk-produk daripada Tasneem ni mesti kena ada la untuk mak-mak yang ada anak kecik sebab ada banyak sangat kegunaan dia. Ini adalah pengakuan jujur daripada Tilla & Sam.” – Syatilla Melvin, isteri pelakon Shaheizy Sam

Lagi Testimoni​

Klik pada gambar untuk melihat koleksi testimoni pengguna balm Calm Time dengan lebih jelas

“Aritu gi klinik kesihatan mmg sapu balm calm time, anak behave je” – Puan Fatthanah Amran

Tiada Lagi Anak Terlalu Hyper
Atau Mengamuk di Khalayak Bikin Stress

Mesti penatkan bila permata kesayangan kita ni mula bad mood, menangis, mengamuk tak tentu pasal. Macam-macam cara pujuk semua tak makan saman. Bertambah lagi stressnya bila anak mula buat hal di depan ramai orang. Jatuh air muka kan? Nak marah sangat pun, itulah anak kita. Sebab tu ibu-ibu kena spare balm Calm Time dari Tasneem Naturel ni, terus capai saja waktu perlu guna. Senang nak tangani anak hyperaktif, kuat tantrum/mengamuk ni.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Kenapa Memilih Jenama Tasneem Naturel?

Selesa Pada Kulit Bayi

Produk kami tidak akan membuatkan kulit bayi terasa panas, melekit atau membuat mereka merasa tidak selesa.

Lulus KKM

Rangkaian produk kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & diyakini selamat.

Bahan Mesra Alam

Ramuan produk kami bebas toksin, pewarna tiruan dan bahan kimia berbahaya kepada manusia, haiwan & tumbuhan.

Kepercayaan Lebih 30,000 Pelanggan

Tasneem Naturel telah menjadi jenama kepercayaan lebih 30,000 pelanggan untuk menyelesaikan pelbagai masalah bayi & kanak-kanak.

Selesa Pada Kulit Bayi

Produk kami tidak akan membuatkan kulit bayi terasa panas, melekit atau membuat mereka merasa tidak selesa.

Lulus KKM

Rangkaian produk kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & diyakini selamat.

Bahan Mesra Alam

Ramuan produk kami bebas toksin, pewarna tiruan dan bahan kimia berbahaya kepada manusia, haiwan & tumbuhan.

Kepercayaan Lebih 30,000 Pelanggan

Tasneem Naturel telah menjadi jenama kepercayaan lebih 30,000 pelanggan untuk menyelesaikan pelbagai masalah bayi & kanak-kanak.

Harga Sebuah Ketenangan. Hanya RM49.

Pelanggan Yang Membeli Balm Calm Time Selalunya Turut Membeli Sabun Mandi Calm Bath

Calm Bath: Sabun Mandi Head to Toe Yang Menenangkan

  • Kombo Terbaik Digunakan Bersama Balm Calm Time

  • Bantu Memberikan Keselesaan

  • Bantu Mengurangkan Tekanan

  • Bantu Mengurangkan Keletihan

  • Ramuan Semulajadi Terpilih Daripada Geranium, Marjoram, Bergamot, Oren, Limau Mandarin & Roman Chamomile

Cara penggunaan: Ratakan sabun pada rambut dan badan yang dibasahkan air sehingga berbuih. Kemudian bilas secukupnya.

Hanya

Calm Bath, Sabun Mandi Penenang Tantrum. Hanya RM59.

Lihat Juga Kategori Produk Tasneem Naturel Yang Lain

Bayi Selsema,
Tersumbat Kahak

Bayi Kembung
Perut/Kolik

Bayi Sembelit &
Cirit Birit

Meredakan
Tantrum

Bayi
Beruam/Ekzema

Bayi
Sukar Tidur

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping