Contact us

My Cart
RM0.00

Tag: ejen tasneem naturel

Ejen Tasneem Naturel, Bukan Sekadar Menjana Wang.

Akak bermula dengan Tasneem ini sebagai pengguna. Guna balm Sleep Time dan Calm Time untuk budak-budak ni yang payah sangat nak tidur waktu siang. Konon nak tidurkan diorangg siang-siang, tengok-tengok ibu yang tidur dulu, budak-budak tak tidur sampai sudah. Haha. Bila menjadi kat anak sendiri tu yang buat akak nak share tentang balm ini kepada...

Daripada Engineer Tapak Bina Kepada Suri Rumah Berbisnes?

Ingat senang ke nak lepaskan kerja gaji beribu-ribu? Kalau mental dan fizikal tak kuat, tak usah lah berhenti. Bukan kata kita kuat, but I have to! All those people yang depan mata sis semua kata. “Apa laa haaa berhenti Hebat sangat ke bisnes tu? Kalau jadi founder tu takpela kan. HEH!” I don’t mind. What...

Luahan Hati Ejen Tasneem Naturel

Aku Aida. Umur 32 tahun. Aku berasal dari Negeri Sembilan. Sejak umur aku 3 tahun, emak aku dah meninggalkan aku dan adik buat selama-lamanya. Adik aku ketika itu baru je beberapa hari. Selepas mak meninggal, aku dijaga oleh opah. Tapi aku tak anggap pun beliau ini sebagai “nenek” malah lebih dari seorang nenek. Susah senang...

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping