Contact us

My Cart
RM0.00

Baiki Ekonomi Diri & Keluarga, Keluar Dari Beban Hutang

Barisan Suri Rumah Ini Bermula Dari Zero, Kini Menjana 5 Angka Bersih Sebulan Jual Balm Bayi Tasneem Naturel Tanpa Pegang Sebarang Stok. Kami Nak Latih Lebih Ramai Lagi Menjadi Seperti Mereka.

Dari Meja Founder Tasneem Naturel

Tuan Ahmad Rafizal & Umi Haridah Sahri

Assalamualaikum! Anda ditakdirkan untuk menjumpai halaman ini bukanlah secara kebetulan. Dalam kalangan anda tentu ada yang mahu membantu suami mengubah situasi ekonomi keluarga, mahu keluar dari beban hutang, tak tahan dunia makan gaji atau mungkin mahu luang lebih masa dengan anak-anak.

Rezeki untuk dikongsi, ejen-ejen kami dahulu dibimbing dari totally zero dalam dunia bisnes sehinggalah mereka berjaya menjana 5 angka sebulan. Kini kami mahu melatih lebih ramai lagi untuk menjadi seperti mereka. Asalkan kuat semangat, tinggi motivasi dan bersungguh mahu ubah hidup, insya Allah Allah akan bantu mereka yang ikhlas berusaha.
 
Daftar sebagai ejen hari ini sementara kuota masih dibuka. Demi menjaga kualiti ejen, kuota bimbingan adalah terhad. Rebut peluang sebelum terlambat. Kos pendaftaran hanya serendah RM99 RM30 untuk seumur hidup, harga diskaun sempena PKP. Rebut peluang sebelum terlambat.

Tasneem Naturel merupakan sebuah syarikat yang menghasilkan produk balm bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-ibu menyelesaikan masalah bayi yang sesak pernafasan, mencairkan kahak, memudahkan bayi tidur dan pelbagai masalah lagi. Tasneem Naturel pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

 

Kenapa Memilih Menjadi Ejen Tasneem Naturel?

Online & Offline Coaching

Anda tidak akan dibiarkan terkapai-kapai tiada arah. Sekalipun anda masih baru dalam dunia bisnes, anda akan dibimbing oleh mereka yang tidak lokek dengan ilmu walaupun sangat berjaya. Bimbingan akan dilakukan secara online mahupun offline.

Kos Pendaftaran Ejen Rendah

Yuran ejen hanya RM30 seumur hidup. Hanya jual beberapa biji balm untuk dapatkan kembali modal anda. Sudahlah dapat balik modal, dapat lagi mentorship dari mereka yang dah berjaya secara PERCUMA tanpa had!

Tak Perlu Simpan Stok

Tak mahu ambil risiko simpan stok? Anda boleh lakukan secara Dropshipping. Order sahaja di laman web kami. Tak perlu pening fikir penghantaran, HQ akan bantu pos produk terus kepada pelanggan anda. Rumah pun tak semak.

Kit Pemasaran Disediakan

Anda akan diberikan Starter Kit Box yang mengandungi katalog, sebotol Stommy Oil & satu unit balm yang boleh dijadikan sampel demo ketika mempromosi. Anda juga akan mendapat akses kepada bank testimoni, poster dan pelbagai lagi.

Sistem Ejen Mantap

Tasneem Naturel mengaplikasikan sistem ejen yang sistematik dan canggih. Anda akan diberikan nombor ID dan akses kepada sistem online kami untuk track order & performance.

Jenama Dikenali

Tasneem Naturel bukan lagi jenama baharu. Mempromosi produk ini menjadi semakin mudah dengan brand awareness yang semakin meningkat melalui billboard di lebuh raya dan ribuan testimoni pelanggan yang berpuas hati.

Syarat-Syarat Menjadi Ejen Tasneem Naturel

  • Ada Perbankan Online & Kemudahan Internet

  • Aktif Di Media Sosial Seperti Facebook & Instagram

  • Mempunyai Akaun Whatsapp & Telegram

  • Tidak Membuang Harga

  • Komited & Bersungguh-sungguh Mahu Berjaya

  • Menjaga Etika & Nama Baik Tasneem Naturel Dalam Mempromosi

Kisah Inspirasi Top Ejen Tasneem Naturel

Puan Aminah

“Siapa sangka saya yang dulunya hanyalah surirumah biasa, kini mempunyai berpendapatan 5 angka sebulan. Siapa sangka saya yang dulu hanya mengajar anak sendiri membaca ABC, kini hampir setiap hari mengajar orang lain bagaimana untuk menjual secara online.

Itulah saya sekarang sebagai salah seorang TN Reseller. Sistem Tasneem telah mengubah saya daripada seorang biasa menjadi wanita luar biasa.

Tasneem Naturel telah menyediakan sistem ejen yang sangat sistematik, platform online yang canggih dan produk yang sangat bermutu dan berkualiti tinggi. Jadi sesiapa sahaja mampu menjadi luar biasa dengan Tasneem.”

Puan Azizah

“Saya mula berbisnes online pada tahun 2014, tapi pada masa itu saya berbisnes dengan cara sendiri, tiada mentor dan main redah je. Selepas menyertai Tasneem pada tahun 2017, saya mula mendapat rentak dalam bisnes. Perjalanan saya lebih tersusun dan sentiasa ada pantauan daripada leader dan founder sendiri. Saya sangat terharu dengan pengorbanan puan founder yang tidak jemu siang dan malam membimbing kami dengan ilmu bisnes dan kewangan.

Walaupun saya tinggal jauh, HQ banyak membantu dari segi pengeposan stok. Saya tidak perlu risau jika ada customer dari Semenanjung yang ingin mendapatkan stok.

Sehingga kini, saya sudah mempunyai 784 orang ejen dan ahli dan angka ini akan berkembang lagi untuk tahun-tahun mendatang. Harapan saya, semoga lebih ramai lagi ibu-ibu di luar sana mendapat manfaat daripada Tasneem Naturel.”

Puan Syuhaidah

“Dalam Tasneem, masuk je kita akan dapat banyak input! Serius! Founder dan leader yang ada tak kedekut ilmu langsung. Apa yang dipelajari akan diajarkan semula pada team.

Tasneem sangat best! Foundernya sendiri akan coaching. Leader saya sendiri pun tak jemu-jemu bagi semangat dan tunjuk ajar.”

Puan Azlida

“Sejak saya masuk cycle Tasneem Naturel, jadual harian saya semakin teratur dan terisi dengan baik. Amalan rohani makin consistent.

Sistem yang digunakan juga memudahkan kami untuk membuat pantauan, mengajar dan  melihat susur galur ejen. Leader team lain pun selalu share idea macam mana nak kembangkan team.

Dalam Tasneem juga saya diajar untuk mengurus kewangan dengan betul. Selepas beberapa tahun berjinak dengan dunia perniagaan atas talian, baru sekarang saya pandai menguruskan kewangan dan aset saya.”

Puan Sakinah

“Bersama Tasneem membuka mata saya melihat realiti bisnes yang sebenar. Di Tasneem kami sentiasa dilatih bisnes bukan tujuan hidup kami, tapi jalan untuk menyebarkan manfaat kepada seramai mungkin manusia.

Dan kami juga selalu diingatkan untuk tidak menjual produk sampai tua, kerana bisnes hanya alat untuk mencapai kebebasan wang dan masa. Pelik tapi itulah realitinya. Setiap hari bersama Tasneem membawa saya melihat kehidupan yang lebih luas, lebih dekat pada menjalankan amanah sebenarnya saya wujud di muka bumiNYA.”

Puan Zainurul Azwa

“Perjalanan ini panjang. Allah tutup satu pintu. Rupanya pembuka pada pintu yang lain. Bukan sekali ada perasaan nak give up. Tapi anak-anak lah penguat semangat.

Dalam diri setiap orang ada gajah masing-masing. Potensi yang kadang diri sendiri pun tak nampak. Itu lah untung bisnes dengan ada mentor. Kurang langgar dinding. Masa diambil nak berjaya pun jadi pendek.

Cikjai produk yang disemai oleh my ultimate mentor tersayang kak Aminah Binti Hussain. Naik ke level U, diserahkan pada umi Haridah Sahri. It’s proven guys! Dari Zero boleh je jadi sedikit Hero. At least hero pada diri sendiri. Ada some achievement yang dicapai.

Kami menjual peluang untuk sumber ekonomi, sumber pembangunan insan yang lebih baik InsyaAllah. Asal rajin, komited & berjiwa besar!”

Hanya RM30 Sebagai Yuran Untuk Ubah Kehidupan. Daftar Sebagai Ejen Tasneem Naturel Hari Ini Sementara Pengambilan Masih Dibuka

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping