Contact us

My Cart
RM0.00

Daftar Sebagai Ejen Tasneem Naturel Hari Ini.
Kami Bimbing Sampai Jadi

Tak Perlu Simpan Stok • Coaching & Mentoring Sampai Berjaya • Sistem Sokongan Mantap

Adakah Anda Bakal Ejen Cemerlang Yang Kami Cari?

Adakah anda seorang yang komited, rajin & mempunyai pengalaman menjual? Kami memerlukan anda! Tasneem Naturel kini semakin membesar dan kami ingin mengajak anda untuk sama-sama ride the trend dan berkembang bersama kami. Jika anda seorang yang komited, tidak mudah berputus asa, mudah ditunjuk ajar dan tidak ‘takut’ untuk berjaya, andalah yang kami cari.

Tasneem Naturel merupakan sebuah syarikat yang menghasilkan produk balm bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-ibu menyelesaikan masalah bayi yang sesak pernafasan, mencairkan kahak, memudahkan bayi tidur dan pelbagai masalah lagi. Tasneem Naturel pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Kami ingin mengajak anda untuk menyertai keluarga besar kami. Daftarlah sebagai ejen hari ini dan sebarkan manfaat produk Tasneem Naturel kepada lebih ramai lagi yang memerlukan.

Kenapa Memilih Menjadi Ejen Tasneem Naturel?

Sistem Sokongan Mantap

Anda tidak akan dibiarkan terkapai-kapai tiada arah. Sekalipun anda masih baru dalam dunia bisnes, anda akan dibimbing oleh leader yang tidak akan lokek dengan ilmu.

Jenama Dikenali

Tasneem Naturel bukan lagi jenama baharu. Mempromosi produk ini menjadi semakin mudah dengan brand awareness yang semakin meningkat melalui billboard di lebuh raya dan ribuan testimoni pelanggan yang berpuas hati.

Kit Pemasaran Disediakan

Anda akan diberikan modul sebagai kompas dan kit pemasaran seperti poster, testimoni dan banyak lagi untuk memudahkan anda membuat promosi.

Tak Perlu Simpan Stok

Tak mahu ambil risiko simpan stok? Anda boleh lakukan secara Dropshipping. Order sahaja di laman web kami. HQ akan bantu pos produk terus kepada pelanggan anda.

Online & Offline Coaching

Kemahiran ejen akan sentiasa diperkasakan melalui E-Learning & Zoom Meeting yang diadakan secara berkala. Anda ada soalan? Boleh terus ajukan di Facebook, Whatsapp & Telegram group.

Kos Pendaftaran Ejen Rendah

Anda hanya perlu membayar RM99 seumur hidup untuk menjadi ejen. Ejen akan mendapat Starter Kit Box yang mengandungi sehelai T-Shirt Eksklusif Tasneem Naturel, seunit balm, sebotol stommy oil, katalog dan ID Number.

Syarat-Syarat Menjadi Ejen Tasneem Naturel

  • Ada Perbankan Online & Kemudahan Internet

  • Aktif Di Media Sosial Seperti Facebook & Instagram

  • Mempunyai Akaun Whatsapp & Telegram

  • Tidak Membuang Harga

  • Komited & Bersungguh-sungguh Mahu Berjaya

  • Menjaga Etika & Nama Baik Tasneem Naturel Dalam Mempromosi

Kisah Inspirasi Top Ejen Tasneem Naturel

Puan Aminah

“Siapa sangka saya yang dulunya hanyalah surirumah biasa, kini mempunyai berpendapatan 5 angka sebulan. Siapa sangka saya yang dulu hanya mengajar anak sendiri membaca ABC, kini hampir setiap hari mengajar orang lain bagaimana untuk menjual secara online.

Itulah saya sekarang sebagai salah seorang TN Reseller. Sistem Tasneem telah mengubah saya daripada seorang biasa menjadi wanita luar biasa.

Tasneem Naturel telah menyediakan sistem ejen yang sangat sistematik, platform online yang canggih dan produk yang sangat bermutu dan berkualiti tinggi. Jadi sesiapa sahaja mampu menjadi luar biasa dengan Tasneem.”

Puan Azizah

“Saya mula berbisnes online pada tahun 2014, tapi pada masa itu saya berbisnes dengan cara sendiri, tiada mentor dan main redah je. Selepas menyertai Tasneem pada tahun 2017, saya mula mendapat rentak dalam bisnes. Perjalanan saya lebih tersusun dan sentiasa ada pantauan daripada leader dan founder sendiri. Saya sangat terharu dengan pengorbanan puan founder yang tidak jemu siang dan malam membimbing kami dengan ilmu bisnes dan kewangan.

Walaupun saya tinggal jauh, HQ banyak membantu dari segi pengeposan stok. Saya tidak perlu risau jika ada customer dari Semenanjung yang ingin mendapatkan stok.

Sehingga kini, saya sudah mempunyai 784 orang ejen dan ahli dan angka ini akan berkembang lagi untuk tahun-tahun mendatang. Harapan saya, semoga lebih ramai lagi ibu-ibu di luar sana mendapat manfaat daripada Tasneem Naturel.”

Puan Syuhaidah

“Dalam Tasneem, masuk je kita akan dapat banyak input! Serius! Founder dan leader yang ada tak kedekut ilmu langsung. Apa yang dipelajari akan diajarkan semula pada team.

Tasneem sangat best! Foundernya sendiri akan coaching. Leader saya sendiri pun tak jemu-jemu bagi semangat dan tunjuk ajar.”

Puan Azlida

“Sejak saya masuk cycle Tasneem Naturel, jadual harian saya semakin teratur dan terisi dengan baik. Amalan rohani makin consistent.

Sistem yang digunakan juga memudahkan kami untuk membuat pantauan, mengajar dan  melihat susur galur ejen. Leader team lain pun selalu share idea macam mana nak kembangkan team.

Dalam Tasneem juga saya diajar untuk mengurus kewangan dengan betul. Selepas beberapa tahun berjinak dengan dunia perniagaan atas talian, baru sekarang saya pandai menguruskan kewangan dan aset saya.”

Puan Sakinah

“Bersama Tasneem membuka mata saya melihat realiti bisnes yang sebenar. Di Tasneem kami sentiasa dilatih bisnes bukan tujuan hidup kami, tapi jalan untuk menyebarkan manfaat kepada seramai mungkin manusia.

Dan kami juga selalu diingatkan untuk tidak menjual produk sampai tua, kerana bisnes hanya alat untuk mencapai kebebasan wang dan masa. Pelik tapi itulah realitinya. Setiap hari bersama Tasneem membawa saya melihat kehidupan yang lebih luas, lebih dekat pada menjalankan amanah sebenarnya saya wujud di muka bumiNYA.”

Puan Zainurul Azwa

“Perjalanan ini panjang. Allah tutup satu pintu. Rupanya pembuka pada pintu yang lain. Bukan sekali ada perasaan nak give up. Tapi anak-anak lah penguat semangat.

Dalam diri setiap orang ada gajah masing-masing. Potensi yang kadang diri sendiri pun tak nampak. Itu lah untung bisnes dengan ada mentor. Kurang langgar dinding. Masa diambil nak berjaya pun jadi pendek.

Cikjai produk yang disemai oleh my ultimate mentor tersayang kak Aminah Binti Hussain. Naik ke level U, diserahkan pada umi Haridah Sahri. It’s proven guys! Dari Zero boleh je jadi sedikit Hero. At least hero pada diri sendiri. Ada some achievement yang dicapai.

Kami menjual peluang untuk sumber ekonomi, sumber pembangunan insan yang lebih baik InsyaAllah. Asal rajin, komited & berjiwa besar!”

Daftar Sebagai Ejen Tasneem Naturel Hari Ini Sementara Pengambilan Masih Dibuka

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping