Contact us

My Cart
RM49.00

Pernah Tak Mengalami Situasi Seperti Ini?

  • Pergi berjalan-jalan di mall atau menghadiri majlis, tiba-tiba si manja memulakan tantrumnya. Mengamuk & menangis sekuat hati tak ketahuan punca. Tiba-tiba kita pula jadi 'spotlight' tumpuan orang ramai.

  • Anak mengamuk tiba-tiba & mula memukul kita atau mencampakkan barang.

  • Dukung sudah dodoi pun sudah, masih tidak berjaya mententeramkannya.

  • Bertenang. Kami ada solusinya. Cubalah balm Calm Time dari Tasneem Naturel untuk redakan anak tantrum.

    "Bila anak mengamuk, sapu je terus tenang." - Testimoni Pengguna Calm Time.

Pernah Tak Mengalami Situasi Seperti Ini?

  • Pergi berjalan-jalan di mall atau menghadiri majlis, tiba-tiba si manja memulakan tantrumnya. Mengamuk & menangis sekuat hati tanpa ketahuan punca. Tiba-tiba kita jadi spotlight tumpuan orang ramai.

  • Si manja mengamuk tiba-tiba & mula memukul kita atau mencampakkan barang.

  • Dukung sudah dodoi pun sudah, masih tidak berjaya mententeramkannya.

  • Cubalah balm Calm Time dari Tasneem Naturel untuk redakan anak tantrum.

    "Bila anak mengamuk, sapu je terus tenang." - Testimoni Pengguna Calm Time.

Lebih 58,556 Unit Balm Calm Time Telah Terjual

Bila anak mengamuk, terus keluarkan dari poket atau handbag. Berguna sangat bila di luar.

Balm Calm Time, Solusi Semula Jadi Untuk Redakan Tantrum Anak

  • Memberi keselesaan pada anak.

  • Bantu mengurangkan tekanan.

  • Bantu mengurangkan keletihan.

  • Bantu anak lebih tenang jika sedang tantrum, mengamuk, menangis tanpa henti atau hyperaktif.

  • Tidak terhad untuk kegunaan bayi semata. Kanak-kanak malah orang dewasa juga boleh guna & merasai keberkesanannya.

  • Ramuan tanpa bahan kimia sintetik. 100% daripada bahan semula jadi terpilih seperti lavender, bergamot, frankincense & marjoram.

Cara penggunaan: Sapukan balm dan urut di pergelangan tangan, belakang cuping telinga, kawasan tulang belakang (belakang badan) dan telapak kaki. Balm ini boleh disapu bila-bila sahaja sama ada sebelum anak mula hyper/mengamuk atau ketika sedang tantrum.

Hanya

Apa Kata Pelanggan Kami?

Klik untuk tonton video.

Lagi Testimoni​

Klik pada gambar untuk melihat koleksi testimoni pengguna balm Calm Time dengan lebih jelas

“Aritu gi klinik kesihatan mmg sapu balm calm time, anak behave je” – Puan Fatthanah 

Kenapa Patut 'Spare' Satu Balm Calm Time?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Jika ketenangan dapat dibeli berapakah harganya?

Tiada Lagi Raungan Tarik Perhatian Orang

Kalau keluar berjalan-jalan, dah tak perlu risau jatuh air muka depan orang ramai sebab anak tantrum.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Calm Time dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Balm Calm Time telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903431K & diyakini selamat.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Jika ketenangan dapat dibeli berapakah harganya?

Tiada Lagi Raungan Tarik Perhatian Orang

Kalau keluar berjalan-jalan, dah tak perlu risau jatuh air muka depan orang ramai sebab anak tantrum.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm Calm Time dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Balm Calm Time telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903431K & diyakini selamat.

Tiada Lagi Anak Hyper Atau Mengamuk di Khalayak Bikin Stress

Mesti penatkan bila permata kesayangan kita ni mula bad mood, menangis, mengamuk tak tentu pasal. Macam-macam cara pujuk semua tak makan saman. Bertambah lagi stressnya bila anak mula buat hal di depan ramai orang. Jatuh air muka kan? Nak marah sangat pun, itulah anak kita. Sebab tu ibu-ibu kena spare balm Calm Time dari Tasneem Naturel ni, terus capai saja waktu perlu guna. Senang nak tangani anak hyperaktif, kuat tantrum/mengamuk ni.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Harga Sebuah Ketenangan. Hanya RM49.

Lihat Juga Kategori Produk Tasneem Naturel Yang Lain

Bayi Selsema,
Tersumbat Kahak

Bayi Kembung
Perut/Kolik

Bayi Sembelit &
Cirit Birit

Meredakan
Tantrum

Bayi
Beruam/Ekzema

Bayi
Sukar Tidur

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping