Contact us

My Cart
RM19.00

Apakah Si Manja Anda
Mempunyai Tanda-Tanda Berikut?

  • Menangis secara berterusan dengan sekuat hati dalam tempoh masa yang lama.

  • Sukar dipujuk walaupun berbagai cara telah dilakukan.

  • Menggenggam tangan dengan kuat, jari kaki dibengkok atau menutup mata ketika menangis.

  • Perut terasa agak keras malah kerap membuang angin.

  • Bayi anda mungkin menderita perut kembung/kolik. Atasinya segera dengan minyak telon semula jadi, Stommy Oil dari Tasneem Naturel.

    "Selesa tidur. Terus keluar angin". "Dapat tidur lena & perut tak kembung, best sangat" - Testimoni ibu-ibu

Apakah Si Manja Anda
Mempunyai Tanda-Tanda Berikut?

  • Menangis secara berterusan dengan sekuat hati dalam tempoh masa yang lama.

  • Sukar dipujuk walaupun berbagai cara telah dilakukan.

  • Menggenggam tangan dengan kuat, jari kaki dibengkok atau menutup mata ketika menangis.

  • Perut terasa agak keras malah kerap membuang angin.

  • Bayi anda mungkin menderita perut kembung/kolik. Atasinya segera dengan minyak telon semula jadi, Stommy Oil dari Tasneem Naturel.

    "Selesa tidur. Terus keluar angin". "Dapat tidur lena & perut tak kembung, best sangat" - Testimoni ibu-ibu

Lebih 20,000 Unit Stommy Oil Telah Terjual

Semenjak dilancarkan pada awal tahun ini

Stommy Oil, Solusi Semula Jadi Untuk Meredakan Kembung Si Manja

  • Pilihan ramai untuk meredakan kembung/kolik bayi tanpa kos rawatan yang mahal.

  • Bantu membuang angin & melegakan perut sebu dengan mudah & cepat.

  • Juga berkesan meredakan sembelit, cirit-birit & sebarang masalah penghadaman anak.

  • Tak panas & melekit. Selesa pada kulit bayi.

  • Dos essential oil yang digunakan sesuai untuk bayi bawah 2 tahun.

  • Ramuan tanpa bahan kimia sintetik. Dari 100% bahan semulajadi terpilih seperti blue gum leaf, kaffir lime peel oil, halia & peppermint oil.

1001 Manfaat Terkandung Dalam Setiap Ramuan

Minyak Telon Pelbagai Fungsi Yang Tidak Terbatas Meredakan Masalah Penghadaman Semata

Apa Kata Mak-Mak Yang Dah Guna Minyak Telon Stommy Oil Ni?

Bukan sekadar menyelesaikan masalah kembung bayi, seisi keluarga turut tumpang sekaki untuk meredakan
sakit otot, terseliuh, pening kepala, hilangkan gatal & kesan gigitan semut & pelbagai lagi.

“Saya dan anak memang guna Stommy. Best sangat. Bila anak kembung atau sembelit sapu je Stommy Oil ni. Bila perut saya memulas saya sapu je Stommy, selesai masalah.” – Puan Nana Fendi

Kenapa Sediakan Satu Stommy Oil di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Stommy Oil bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Minyak telon dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Tiada Lagi Berjaga Malam

Bayangkan tidur lena yang boleh dinikmati jika si manja tidak lagi menangis kerana kembung.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Stommy Oil bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Minyak telon dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Tiada Lagi Berjaga Malam

Bayangkan tidur lena yang boleh dinikmati jika si manja tidak lagi menangis kerana kembung.

Bayangkan, Jika Tiada Lagi Tangisan Bayi Yang Berterusan

Mesti risau kan bila si manja asyik menangis sebab menderita kembung. Menyusu sudah, tukar lampin sudah, dukung pun sudah tapi masih susah nak tenangkannya.  Nak buka majalah atau cari petua di internet kena buat banyak bacaan pula. Silap-silap tips yang diberi tak selamat atau tak berkesan pun. Nak pergi ke klinik, klinik dah tutup sebab sudah tengah malam. Kan senang kalau ada Minyak Telon dari Tasneem Naturel di rumah, terus capai saja bila nak guna. Terutama sekali waktu kecemasan. Bayi tidur lena, mommy & daddy pun tak stress kena bangun tengah-tengah malam.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

As seen on

Soalan Lazim

Stommy oil ni mengandungi 3 ramuan penting ni:

Serai: Untuk redakan masalah cirit birit dengan membantu memperlahankan proses pencernaan. Juga baik untuk legakan gastrik.


Pudina: Bantu relakskan otot pencernaan jika mengalami sembelit, juga membantu kurangkan rasa sakit ketika hendak membuang air besar.


Minyak akar halia: Ada ciri anti-bakteria dan anti-keradangan, sesuai untuk melegakan sebarang ketidakselesaan pada perut seperti kembung.

Keberkesanan Stommy Oil ini juga disokong dengan banyak testimoni dari pelanggan kami yang berpuas hati.

Sapukan di tapak kaki bayi & perut. Anda juga boleh mengurut perut dengan teknik urutan ‘I Love You’ untuk memberi si comel anda lebih keselesaan. Minyak telon ini boleh disapu bila-bila sahaja ketika diperlukan.

Bayi, kanak-kanak malah orang dewasa turut boleh guna & rasai keberkesanannya. Ianya sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.

Selain meredakan masalah penghadaman seperti kembung, cirit birit & sembelit, ianya turut dapat membantu melegakansengal otot, terseliuh, pening kepala, hilangkan kegatalan kulit kesan gigitan nyamuk dan pelbagai lagi kegunaan.

Kedua-duanya memberi fungsi yang sama, iaitu untuk melegakan masalah penghadaman bayi.

Perbezaan yang ketara hanyalah T-Rub adalah balm manakala Stommy Oil bertekstur minyak.

15 ml Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, minyak telon ini boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. Sekiranya penggunaan tidak begitu kerap, ianya akan tahan lebih lama lagi.

Tidak. Ianya tak panas dan tak melekit. Ianya cepat menyerap untuk kesan pantas malah selesa pada kulit bayi.

Ya, tiada masalah. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Promosi Istimewa. Barang Sampai Baru Bayar.
Dapatkan Segera. Stok Sangat Terhad.

Set Trial

Atasi Masalah Penghadaman
RM 19
  • 1 unit minyak telon Stommy Oil
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Kombo Popular

Atasi Masalah Penghadaman Super Pantas
RM 68
  • Stommy Oil + Balm T-Rub
  • Kombo penyelesaian masalah penghadaman super efektif
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Kombo Jimat

Masalah Penghadaman + Selsema
RM117
RM 107
  • Stommy Oil + T-Rub + CF-Rub
  • Masalah penghadaman + selsema
  • Jimat RM10 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan.
  • Barang sampai baru bayar.

Masih di Atas Pagar?

Lihat lagi keratan komen pelanggan kami yang diambil dari Facebook. Tangkap layar ini dijamin asli dan tidak disunting.

Jimat Balik Jangka Panjang. Jimat Bil Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping