Contact us

My Cart
RM0.00

Ibu-Ibu, Anak Ada Masalah Kembung?

  • Dah jaga makan, makanan punca anak kembung memang elak...

  • Dah tukar teknik penyusuan, dah tukar susu formula...

  • Dah cuba macam-macam tips & petua, tapi anak masih kembung 🙁

  • Dah cuba beberapa produk, tapi anak menangis je lagi...

  • Anak menangis tak berhenti siang malam, memang menguji mental...

Ibu-Ibu, Anak Ada Masalah Kembung?

  • Dah jaga makan, makanan punca anak kembung memang elak...

  • Dah tukar teknik penyusuan, dah tukar susu formula...

  • Dah cuba macam-macam tips & petua, tapi anak masih kembung 🙁

  • Dah cuba beberapa produk, tapi anak menangis je lagi...

  • Anak menangis tak berhenti siang malam, memang menguji mental...

Bahaya Jika Kembung Bayi Dibiarkan Berterusan

  • Kembung bayi berisiko tinggi kepada terjadinya "Shaken Baby Syndrome", menurut kajian.

  • Anak kembung juga sering dikaitkan dengan kemurungan ibu.

  • Ia juga merupakan penyebab awal pemberhentian penyusuan.

  • Bayi menangis dalam tempoh yang lama mencetus masalah lain yang lebih besar seperti bayi sukar tidur, berbagai alahan & masalah rumah tangga.

Usah Khuatir Lagi. Kami Ada Solusi Untuk Melegakan Kembung Anak Anda Dengan Mudah & Cepat

  • Tak perlu lagi panik bila anak menangis tak ketahuan punca.

  • Tak perlu ikut tips atau petua lama yang belum tentu berkesan.

  • Ibu ayah dah boleh berehat dengan tenang.

Memperkenalkan Minyak Telon Stommy Oil, Pilihan Ibu Ayah Malaysia Untuk Atasi Masalah Bayi Kembung Secara Semula Jadi

  • Pilihan ramai untuk meredakan kembung/kolik bayi tanpa kos rawatan yang mahal.

  • Bantu membuang angin & melegakan perut sebu dengan mudah & cepat.

  • Juga berkesan meredakan sembelit, cirit-birit & sebarang masalah penghadaman anak.

  • Tak panas & melekit. Selesa pada kulit bayi.

  • Dos essential oil yang digunakan sesuai untuk bayi bawah 2 tahun.

  • Tiada lagi stress akibat tangisan berpanjangan.

Tanpa Paraben, Tanpa Merkuri, Tanpa Sebarang Bahan Kimia Sintetik.
Dari 100% Bahan Semula Jadi & Essential Oil

MINYAK AKAR HALIA

Ada ciri anti-bakteria dan anti-keradangan, sesuai untuk melegakan sebarang ketidakselesaan pada perut seperti kembung.

SERAI

Untuk redakan masalah cirit birit dengan membantu memperlahankan proses pencernaan. Juga baik untuk legakan gastrik.

PUDINA

Bantu relakskan otot pencernaan jika mengalami sembelit, juga membantu kurangkan rasa sakit ketika hendak membuang air besar.

Lebih 20,000 Unit Stommy Oil Telah Terjual

Stommy Oil merupakan penyelamat ibu ayah untuk cepat redakan kembung bayi tanpa kesan sampingan.

Apa Komen Pengguna Stommy Oil Ni?

Klik untuk tonton video.

Lagi Testimoni

Bukan sekadar menyelesaikan masalah kembung bayi, seisi keluarga turut tumpang sekaki untuk meredakan
sakit otot, terseliuh, pening kepala, hilangkan gatal & kesan gigitan semut & pelbagai lagi.

“Saya dan anak memang guna Stommy. Best sangat. Bila anak kembung atau sembelit sapu je Stommy Oil ni. Bila perut saya memulas saya sapu je Stommy, selesai masalah.” – Puan Nana Fendi

Kenapa Sediakan Satu Stommy Oil di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Stommy Oil bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Minyak telon dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Tiada Lagi Berjaga Malam

Bayangkan tidur lena yang boleh dinikmati jika si manja tidak lagi menangis kerana kembung.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati 'me-time' & berehatlah.

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

Stommy Oil bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Minyak telon dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Tiada Lagi Berjaga Malam

Bayangkan tidur lena yang boleh dinikmati jika si manja tidak lagi menangis kerana kembung.

Tasneem Naturel, Jenama Perintis Penyelesaian Masalah Bayi & Kanak-Kanak Secara Semula Jadi

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ratusan ribu ibu-bapa untuk menyelesaikan masalah bayi seperti selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, kuat tantrum, susah tidur dan pelbagai lagi masalah yang sering dihadapi bayi & kanak-kanak. Tasneem Naturel pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

As seen on

Soalan Lazim

Sapukan di tapak kaki bayi & perut. Anda juga boleh mengurut perut dengan teknik urutan ‘I Love You’ untuk memberi si comel anda lebih keselesaan. Minyak telon ini boleh disapu bila-bila sahaja ketika diperlukan.

Bayi, kanak-kanak malah orang dewasa turut boleh guna & rasai keberkesanannya. Ianya sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.

Selain meredakan masalah penghadaman seperti kembung, cirit birit & sembelit, ianya turut dapat membantu melegakansengal otot, terseliuh, pening kepala, hilangkan kegatalan kulit kesan gigitan nyamuk dan pelbagai lagi kegunaan.

Kedua-duanya memberi fungsi yang sama, iaitu untuk melegakan masalah penghadaman bayi.

Perbezaan yang ketara hanyalah T-Rub adalah balm manakala Stommy Oil bertekstur minyak.

15 ml Sekiranya digunakan secara kerap setiap hari, minyak telon ini boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. Sekiranya penggunaan tidak begitu kerap, ianya akan tahan lebih lama lagi.

Tidak. Ianya tak panas dan tak melekit. Ianya cepat menyerap untuk kesan pantas malah selesa pada kulit bayi.

Ya, tiada masalah. Kami banyak mendapat maklum balas yang baik dari pelanggan kami yang dalam tempoh berpantang juga.

Kami sangat tidak menggalakkan bayi pramatang (37 minggu ke bawah) untuk menggunakan balm kami. Kerana jantung bayi masih belum berkembang sepenuhnya dan mungkin membawa kesan yang tidak diketahui kepada bayi.

Promosi Istimewa. Barang Sampai Baru Bayar.
Dapatkan Segera. Stok Sangat Terhad.

Set Trial

Atasi Masalah Penghadaman
RM 19
  • 1 unit minyak telon Stommy Oil
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan
  • Selain bayi, seisi keluarga juga boleh guna
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Kombo Popular

Atasi Masalah Penghadaman Super Efektif
RM 68
  • Stommy Oil + Balm T-Rub
  • Kombo penyelesaian masalah penghadaman super efektif
  • Selain bayi, seisi keluarga juga boleh guna
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Kombo Jimat

Masalah Penghadaman + Selsema
RM117
RM 107
  • Stommy Oil + T-Rub + CF-Rub
  • Masalah penghadaman + selsema, cairkan kahak
  • Jimat RM10 berbanding jika beli berasingan
  • Dapat hadiah misteri
  • Tahan untuk kegunaan berbulan-bulan
  • Barang sampai baru bayar (COD)
  • Nak bayar online pun boleh

Masih di Atas Pagar?

Lihat lagi keratan komen pelanggan kami yang diambil dari Facebook. Tangkap layar ini dijamin asli dan tidak disunting.

Jimat Balik Jangka Panjang. Jimat Bil Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping