Contact us

My Cart
RM0.00

Hello Mommies Semua!

Korang ada anak kecil berumur 1 tahun kebawah? Jom join contest Babyku Comel sekarang! Ada banyak hadiah menarik yang menanti mommies semua tau!

Macam mana nak join? Senang je! Apa korang perlu buat ialah komen gambar si manja korang dan nama anak serta umur si manja! Jangan lupa juga untuk isi detail di form yang kami sediakan.

Peraduan ini bermula dari 21/10/2020 sehingga 31/10/2020. Pastikan mommies semua ikut terma dan syarat yang di sedia kan. Plus! Anak mommies semua akan berpeluang menjadi salah seorang Baby Face Of Tasneem tau! 😍 Best nya!

Cepat-cepat share kepada semua kawan-kawan yang lain! 🤩

Banyak Hadiah Best Menanti Tau! Full Set Balm Selama Setahun Tu. Fuh!

Syarat-Syarat Peraduan.
Ikuti Beberapa Langkah Mudah Ni

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping