Contact us

My Cart
RM0.00

Bayi Ada Masalah Penghadaman? Sembelit Atau Cirit Birit? Cuba Ikhtiar Sapu Balm T-Rub

“Elok senang membuang.” “Malam sapu esok pagi dah kurang cirit-birit”.  – Testimoni ibu-ibu.

Balm T-Rub: Kit Keperluan Ibu-Ibu Kena Ada Saat Memerlukan

  • Membantu Melawan Sembelit & Meredakan Cirit-Birit Bayi

  • Bantu Melegakan Masalah Pencernaan

  • Juga Berkesan Meredakan Kembung/Kolik Bayi

  • Ramuan Semulajadi Terpilih Daripada Jintan Manis, Halia, Serai, Juniper & Limau Mandarin

Cara penggunaan: Sapukan balm di tapak kaki bayi & perut. Anda juga boleh mengurut perut dengan teknik urutan ‘I Love You’ untuk memberi si comel anda lebih keselesaan. Balm ini boleh disapu bila-bila sahaja ketika diperlukan.

Hanya

Apa Kata Pelanggan Kami?

Klik untuk tonton video.

“Produk-produk daripada Tasneem ni mesti kena ada la untuk mak-mak yang ada anak kecik sebab ada banyak sangat kegunaan dia. Ini adalah pengakuan jujur daripada Tilla & Sam.” – Syatilla Melvin, isteri pelakon Shaheizy Sam

Lagi Testimoni​

Klik pada gambar untuk melihat koleksi testimoni pengguna balm T-Rub dengan lebih jelas.

“Time anak sembelit guna T-Rub ni mujarab betul, mudah membuang.” – Puan Fatthanah Amran
“Malam sapu esok pagi dah kurang cirit-birit” – Puan Noratikah Zulkarnaini

Tiada Lagi Berjaga Tengah Malam
Atau Stress Dengar Anak Menangis

Mesti risau kan bila si manja asyik menangis meraung menderita masalah penghadaman seperti sembelit atau cirit-birit. Nak buka majalah atau cari petua di internet kena buat banyak bacaan pula. Silap-silap tips yang diberi tak selamat atau tak berkesan pun. Nak pergi ke klinik, klinik dah tutup sebab sudah tengah malam. Kan senang kalau ada balm T-Rub dari Tasneem Naturel di rumah, terus capai saja bila nak guna. Terutama sekali waktu kecemasan. Bayi tidur lena, mommy & daddy pun tak stress kena bangun tengah-tengah malam.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, sembelit, cirit-birit, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Kenapa Memilih Jenama Tasneem Naturel?

Selesa Pada Kulit Bayi

Produk kami tidak akan membuatkan kulit bayi terasa panas, melekit atau membuat mereka merasa tidak selesa.

Lulus KKM

Rangkaian produk kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & diyakini selamat.

Bahan Mesra Alam

Ramuan produk kami bebas toksin, pewarna tiruan dan bahan kimia berbahaya kepada manusia, haiwan & tumbuhan.

Kepercayaan Lebih 30,000 Pelanggan

Tasneem Naturel telah menjadi jenama kepercayaan lebih 30,000 pelanggan untuk menyelesaikan pelbagai masalah bayi & kanak-kanak.

Selesa Pada Kulit Bayi

Produk kami tidak akan membuatkan kulit bayi terasa panas, melekit atau membuat mereka merasa tidak selesa.

Lulus KKM

Rangkaian produk kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & diyakini selamat.

Bahan Mesra Alam

Ramuan produk kami bebas toksin, pewarna tiruan dan bahan kimia berbahaya kepada manusia, haiwan & tumbuhan.

Kepercayaan Lebih 30,000 Pelanggan

Tasneem Naturel telah menjadi jenama kepercayaan lebih 30,000 pelanggan untuk menyelesaikan pelbagai masalah bayi & kanak-kanak.

Jimat Balik Jangka Panjang. Jimat Kos Klinik/Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress. Hanya RM49.

Lihat Juga Kategori Produk Tasneem Naturel Yang Lain

Bayi Selsema,
Tersumbat Kahak

Bayi Kembung
Perut/Kolik

Bayi Sembelit &
Cirit Birit

Meredakan
Tantrum

Bayi
Beruam/Ekzema

Bayi
Sukar Tidur

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping