Contact us

My Cart
RM49.00

Apakah Si Manja Anda Mengalami
Masalah Berikut?

  • Suhu badan panas kerana demam​

  • Selsema & hidung berair yang berpanjangan

  • Sering batuk-batuk

  • Tersumbat kahak​

  • Atasinya segera dengan balm semula jadi CF-Rub dari Tasneem Naturel

    "Cepat je hingus warna kuning tu keluar". "Tasneem balm buat ibu lega". - Testimoni ibu-ibu

Apakah Si Manja Anda Mengalami Masalah Berikut?

  • Suhu badan panas kerana demam​

  • Selsema & hidung berair yang berpanjangan

  • Sering batuk-batuk

  • Tersumbat kahak​

  • Atasinya segera dengan balm semula jadi CF-Rub dari Tasneem Naturel

    "Cepat je hingus warna kuning tu keluar". "Tasneem balm buat ibu lega". - Testimoni ibu-ibu

Lebih 125,072 Unit Balm CF-Rub Telah Terjual

Formulasi bahan semulajadi yang berkesan & mudah digunakan antara faktor yang menjadikan CF-Rub menjadi pilihan

Balm CF-Rub, Solusi Semula Jadi Selsema Si Manja Anda

  • Bantu kurangkan selsema & batuk bayi tanpa kesan sampingan ubat-ubatan

  • Bantu cairkan kahak bayi dengan berkesan tanpa perlu rawatan sedut kahak yang mahal

  • Bantu melegakan asthma

  • Bantu kurangkan suhu ketika demam secara semulajadi

  • Tidak terhad untuk kegunaan bayi semata. Kanak-kanak malah orang dewasa juga boleh guna & merasai keberkesanannya.

  • Ramuan tanpa bahan kimia sintetik. Dari 100% bahan semulajadi terpilih seperti minyak eucalyptus, cypress, tea tree & lemon

Cara penggunaan: Sapukan balm dan urut pada bahagian tapak kaki, dada, leher dan belakang badan bayi. Boleh disapu bila-bila ketika diperlukan.

Hanya

Apa Kata Pelanggan Kami?

Klik untuk tonton video.

Lagi Testimoni​

Klik pada gambar untuk melihat lebih jelas koleksi testimoni dari pelanggan yang menggunakan balm CF-Rub.

“Tasneem balm buat ibu lega. Alhamdulillah anak serasi.” – Pengguna CF-Rub

Kenapa Sediakan Satu CF-Rub di Rumah?

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati me-time & berehatlah

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

CF-Rub bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm CF-Rub dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Balm CF-Rub telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903457K & diyakini selamat.

Demi Sebuah Peace of Mind

Kesihatan emosi & mental ibu-bapa juga sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati me-time & berehatlah

Jimat Kos Rawatan Hospital & Ubat-Ubatan

CF-Rub bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar dengan kaedah semula jadi yang terbukti berkesan.

Selesa Pada Kulit Bayi

Balm CF-Rub dari Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Sungguh selesa pada kulit bayi. Baunya pun wangi. Anak mesti suka.

Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Balm CF-Rub telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran NOT180903457K & diyakini selamat.

Tiada Lagi Berjaga Tengah Malam
Atau Stress Dengar Anak Menangis

Mesti risau kan bila si manja asyik meragam sebab selsema & berkahak. Nak buka majalah atau cari petua di internet kena buat banyak bacaan pula. Silap-silap tips yang diberi tak selamat atau tak boleh dipakai. Nak pergi ke klinik, klinik dah tutup sebab sudah tengah malam. Kan senang kalau ada balm CF-Rub dari Tasneem Naturel di rumah, terus capai saja bila nak guna. Terutama sekali waktu kecemasan. Bayi tidur lena, mommy & daddy pun tak stress kena bangun tengah-tengah malam.

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang mengkhususkan penghasilan rangkaian produk bayi yang berasaskan ramuan semula jadi & essential oil. Kami telah membantu ribuan ibu-bapa menyelesaikan masalah bayi yang selsema, mencairkan kahak, kembung, susah tidur dan pelbagai lagi masalah bayi. Kami pernah mendapat liputan di TV Al-Hijrah, akhbar Sinar Harian, Harian Metro, Majalah Pa&Ma dan pernah memenangi tempat ketiga Anugerah Usahawan MDEC.

Jimat Balik Jangka Panjang. Jimat Kos Klinik/Hospital, Jimat Masa & Tiada Lagi Stress. Hanya RM49.

Lihat Juga Kategori Produk Tasneem Naturel Yang Lain

Bayi Selsema,
Tersumbat Kahak

Bayi Kembung
Perut/Kolik

Bayi Sembelit &
Cirit Birit

Meredakan
Tantrum

Bayi
Beruam/Ekzema

Bayi
Sukar Tidur

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping